PS5 çıkış oyunları sanılandan kısa sürecek

Yayın tarihi: 9 Kasım 2020 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 8 Kasım 2020 Pazar 11:56 am

PS5 ’in çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Peki PS5 çıkış oyunları kaç saat sürecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan Sony artık yeni nesil konsolu PS5 için geri sayıma geçmiş durumda. Bilindiği üzere Sony, konsolun çıkışında birinci parti bazı oyunları da kullanıcıların beğenisine sunacak. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Astro’s Playroom da bu yapımlar arasında yer alıyor.

Bilindiği üzere Marvel’s Spider-Man Miles Morales, PS4 için çıkan Spider-Man’in yan hikayesini konu edinecek. Yani şehir ve benzeri detaylar aynı olsa da bizleri farklı bir hikaye bekliyor olacak.

Astro’s Playroom ise Dualsense’in özelliklerini ön plana alan ve konsolun içerisinde ön yüklü olarak gelen ücretsiz bir yapım. Yani PS5’i satın alan herkes Astro’s Playroom’a ücretsiz olarak sahip olacak. Peki bu iki oyun totalde kaç saat sürecek?

Spider-Man Miles Morales’in hikaye modunun ortalama olarak 8 saat sürdüğü belirtildi. Oyundaki yan görevleri yerine getirirseniz oynama süreniz 11 – 12 saate kadar çıkabiliyor. Açıkçası bu süre çok da uzun sayılmaz. Zira online modu olmayan bir yapımda 8 saatlik hikaye deneyimi pek de tatmin edici değil. Üstelik bu sürenin yarısı zaten oradan oraya ağ atarken geçiyor.

Astro’s Playroom ise genel itibariyle 4 – 5 saatlik bir oynanışa sahip. Bu tamamen ücretsiz bir yapım olduğu için oynanış süresi ideal kabul edilebilir.

TCL 10 Plus ile şıklığı ve yüksek performansı bir arada elde edin