Programda ihanetini anlattığı kocası birden eve gelince ortalık karıştı

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 9:08 am - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 9:08 am

Telefonla canlı yayına bağlanan kadın kocasının ihanetini anlatırken kendisini aldatan kocası birden eve gelince işler karıştı. Programın sunucusu kadına konuşmaması gerektiğini öğütledi, yeniden bağlanacağını söyleyen kadın telefonu kapadı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral’in sunduğu Hayatta Her Şey Var, programına bağlanan bir kadın kocasının ihanetini anlattı.

Yeşim Akıncı ile Viral’e yaşadıklarını anlatan kadın “Ben Antalya’dan arıyorum Lale ismim. 40 senelik evliyim 3 tane çocuğum var. 5 senedir kocamdan şüpheleniyordum. En son oğlumu evlendirirken kocamda değişiklikler olduğunu fark ettim. 1 yıldır ilişkimiz olmadı. Bir komşumuz vardı. Eşim yorganın altına girerek 45 dakika onunla konuştu, dinledim. Elim ayağım titredi. Kahvaltı hazırladım yapmaya başladım. Geldi, ‘Canım bana niye haber etmedin?’ dedi. Ben de, ‘Senin canına başlarım. Birine gündüz birine gece mi canım mı diyorsun? dedim. O da, ‘Sen yanlış duymuşsun öyle bir şey yok.’ dedi. İnkar üstüne inkar etti” ifadelerini kullandı.
Tam o sırad kocası eve gelince ortalık karıştı.

Aksoy ile Küçük canlı yayında birbirine girdi: Göçmenler olmasa ekonomi batar