Özgür Özel AKP ve MHP seçmenine seslendi: Bu evladınıza sahip çıkın

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 12:46 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2024 Cuma 12:46 pm

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki konuşmasında mevcut belediye başkanı Çetin Akın’ın yeniden belediye başkan adayı olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel AKP ve MHP seçmenine seslenerek “Bu evladınıza sahip çıkın, bu gidişata itiraz edin” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu Belediyesi’nin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’nde konuştu. Özel’in törene gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve birlikte kahvaltı ettiği muhtarlara, esnaf ödeleri ile STK’lerin yöneticilerine ve Turgutlu halkına teşekkürle başladığı konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Önemli olan bu seçimin bir yerel seçim olduğunu anlamak.”

“EZANI SUSTURACAKLAR DEDİKLERİ CHP 5 VAKİT EZAN OKUYAN MÜZEZZİNİN HAKKINI SAVUNUYOR”

“Bugün buradan, 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta oyunu başka partilere veren kıymetli kasabalılara seslenmek isterim. Çok istedik, olmadı. Montaj videolar yaptılar, yalanlar attılar. Dediler ki; evet açsın, yoksulsun, işsizsin, güvencesizsin ama tehlike büyük oyunu bize vermelisin. Dediler ki yoksa ezanı dindirecekler, bayrağı indirecekler, ülkeyi böldürecekler. Bu yalana bazıları ister istemez devletin televizyonunda çıkınca, her akşam izlediği televizyonunda çıkınca, ülkeyi yöneten cumhurbaşkanının ağzından çıkınca inandılar. Bugün o ezanı susturacak dedikleri CHP Turgutlu’da 5 vakit ezanları okuyan müezzinin verilmeyen hakkını savunuyor. İmamın özlük hakkını savunuyor. O CHP ki sınır boyunda bayrağımızı dalgalandıran askerin özlük hakkını savunuyor.

“SARI KART GÖSTERMENİN ZAMANIDIR”

O CHP ki aç, açıkta bıraktığı, maaşını arttırmadığı emeklinin 7 bin 500 liraya mahkum edilen emeklinin haklarını savunuyor. ‘Bu seçim her şeyi halledeceğim, enflasyonu tek haneye indireceğim, yoksulluğu bitireceğim’ deyip mazota yüzde 88, yumurtaya yüzde 55, makarnaya yüzde 95 zam yapan, ekmeğe yüzde 65 zam yapan birilerine ‘yeter artık sana sarı kart gösteriyorum, hizmete oy veriyorum, bundan sonra böyle devam edersen sana oy vermiyorum, seni uyarıyorum’ demenin zamanıdır. MHP’nin, AKP’nin geçmiş dönem oy aldığı kıymetli kasabalılar; bu evladınıza sahip çıkın, bu gidişata itiraz edin ve bize bu belediyede elimizi kolumuzu arkadan bağlayan belediye meclis çoğunluğunun olmamasını ortadan kaldırın. Anket kazanacağımızı gösteriyor. Yetmez, belediye meclisinde tam destek istiyoruz. Büyükşehir belediyesinin mazbatasını istiyoruz.”

Özgür Özel’den ’emekli maaşı’ tepkisi

Kaynak: TELE1