OPPO K7 orta segmentin dengelerini değiştirecek

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2020 Salı 7:00 am - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 7:13 pm

Çinli teknoloji üreticisi OPPO, uzun bir süredir Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Üretmiş olduğu amiral gemisi ve üst segment telefonlar ile dikkatleri üzerine çeken firma, şimdilerde ise orta segmente ( OPPO K7 ) odaklanmış durumda.

OPPO K7 ile çok yakında karşımıza çıkacak olan firma, bugün sızıntılara engel olamadı. Orta segmente yeni üye ekleyecek olan OPPO, bu segmentte de en iyi olmaya çalışacak.

Gelen bilgilere göre; K7’de 5G destekli Snapdragon 765G yonga seti yer alacak. 6 GB RAM ile gelmesi beklenen telefonda 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan telefonda, ana kamera olarak 48 Megapiksellik sensör kullanılacak.

OPPO K7

30W VOOC 4.0 hızlı şarj destekli 4.025 mAH kapasiteli bataryadan beslenecek olan telefonun bu ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. Fiyat konusunda OPPO’nun 400 dolar bandını aşmaması bekleniyor.

Türkiye’de de satışa sunulacağını düşündüğümüz bu model, OPPO’nun gizli silahı olabilir. Tabii bu süreçte fiyat büyük ölçüt olacak. Eğer fiyat 300 dolarda tutulabilirse, 2020’nin en çok satan telefonu bile olabilir.

OPPO’nun son yıllardaki atılımları özellikle Xiaomi cephesini yıpratacak gibi görünüyor. Özellikle Türkiye’de kamerası ile öne çıkan Reno 3 ailesinin tanıtımını başarılı bir şekilde yapan OPPO, uzun süre başarısına başarı ekleyecek.

Dilhan Eryurt Google’da Doodle oldu! Dilhan Eryurt kimdir?