Annesi gözyaşları içinde anlattı: Nihal Candan cezaevinde 37 kiloya düştü

Yayın tarihi: 26 Nisan 2024 Cuma 11:45 am - Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma 11:46 am

Marmara Cezaevi’nde kalan sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan’ın annesi gözyaşları içerisinde kızlarının hapishane günlerini anlattı. Nihal Candan’ın 37 kiloya düştüğünü söyleyen anne damadına da sitem etti.

Geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilen ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler 14 Kasım 2023’te gözaltına alındı, 16 Kasım’da da tutuklandı.

İki kardeş Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne konuldu. Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan ‘anoreksiya nevroza’ adı verilen hastalığa yakalandı. 37 kiloya kadar düştüğü söylenen Nihal Candan’ın annesi Umut Candan Show Haber’e konuştu. Kızlarının suçsuz olduğunu dile getiren Umut Candan kızlarının cezaevindeki durumunu anlattı.

NİHAL CANDAN “CENNETE GİTMEK İSTİYORUM” DİYORMUŞ

Anne Candan, ”Benim çocuklarım suçsuz. Çok kilo verdi. Her gittiğimizde ağlıyor. Tez vakitte çocuklarıma kavuşmak istiyorum. ‘Cennete gitmek istiyorum’ diyormuş devamlı. Tek duam sağlığına kavuşması. Çok bitkin çok kötü. Konuşamıyor” ifadelerini kullandı. Umut Candan kızı Nihal’e seslenerek ‘Nolur yemek ye. Sana bir şey olursa biz ne yaparız’ dedi. Nihal Candan’ın sağlık durumu hakkında inceleme başlatıldı.

DAMADINA SİTEM ETTİ

Anne cezaevine girmeden dört ay önce evlendirilmiş olduğu ortaya çıkan Nihal Candan’ın eşine de sitem etti. Damadı için ‘Aylardır kızımı ziyaret etmiyor’ diyen Umut Candan ‘Senin sevginin yerini biz alamıyoruz. Keşke bir gitsen sarılsan” dedi.

Nihal Candan, Bahar Candan, marmara cezaevi

Bahar ve Nihal Candan’ın da adının geçtiği davada 450 yıldan fazla hapis cezası

Kaynak: HABER MERKEZİ