Oppo Find X5 Pro’nun bütün özellikleri sızdırıldı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 10:00 am - Güncelleme: 16 Ocak 2022 Pazar 6:41 pm

Oppo Find X5 Pro’nun tanıtılmasına oldukça kısa bir zaman kala, bu akıllı telefonun teknik özellikleri internete düştü.

Oppo Find X5 Pro’nun bütün özellikleri sızdırıldı. Çin’in yükselen markalarından biri olan Oppo’nun yeni amiral gemisi Oppo Find X5 Pro’nun özellikleri artık bilinir durumda. Bugüne kadar birçok önemli sızıntıyı paylaşan Çin sosyal ağı Weibo’daki Digital Chat Station hesabı, Oppo Find X5 Pro’nun teknik özelliklerini takipçileriyle paylaştı.

Hesabın paylaştığı bilgilere göre, Oppo Find X5 Pro’da QHD+ (1440 x 3216 piksel) çözünürlüğünde ve 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED LTPO 2.0 ekran bulunuyor. Yonga seti cephesinde Oppo MariSilicon X yongasıyla eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile güçlendirilen telefonun kablolu şarj olarak 80W, kablosuz şarj olaraksa 50W hızını desteklediği belirtildi.

Oppo Find X5 pro

 

Pil yuvasını 5.000mAh’lık bir bataryaya emanet eden Oppo Find X5 Pro’nun arka kamerasında 50MP + 50MP + 13MP üçlüsünden oluşan bir kamera kurgusu bulunurken ön kamera çözünürlüğü ise 32MP’lik bir lensten ibaret.

Oppo Find X5 Pro’nun ne zaman satışa sunulacağı ya da tanıtım tarihinin tam olarak ne zaman olacağı konusunda şu an için kesin bir bilgi yok. Ancak internete sızan iddialara göre bu telefonun Mart 2022’de tanıtılarak satışa sunulacağı yönünde. Bununla birlikte şu an için bu akıllı telefonun ne kadara satışa sunulacağı konusunda ise net bir bilgi yok. Ancak Oppo’nun fiyat politikası düşünüldüğünde, benzer özelliklere sahip rakiplerinden daha uygun bir fiyata satışa sunulması şaşırtıcı olmayacaktır.

Facebook yeni bir problemle karşı karşıya! Şikayetler bitmiyor