Onur Şener cinayeti ile ilgili gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 2:28 pm - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 8:12 am

Ankara’da üç müşteri, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle öldürülen Onur Şener cinayeti ile ilgili şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü öne sürerken İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bakanlıkta iş müfettişi İlker K., meslektaşı Ali G. (36), savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih S., kadın arkadaşları J.E. ve G.G. ile eğlenirken, sahne alan Onur Şenel ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, boyun kısmından cam bardak kesisi ile yaralandı. Şener, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Polis ‘cafe pap’ olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti. 5 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edildi.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı.İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şenel’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

Polis ‘cafe pap’ olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti. 5 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edildi.

Onur Şener’in 10 yıllık arkadaşı Önder Çimenoğlu, normalde mekanın saat 01.00’de kapandığını belirterek, “Onur, bu saatten sonra çocukluk arkadaşlarıyla doğum günü kutluyormuş içeride. 3-4 müşteri de dışarıdan katılıyor, mekan sahibi de ses etmiyor fakat bir şarkı isteğinde bulunuyorlar. O ara, ‘Ben bilmiyorum ya da çalamıyorum’ gibi bir ifade kullanıyor, onlar da sinirleniyor. Çalışan arkadaşlar dışarı çıkarıyorlar, tartışıyorlar. Zaten sokakta da kimse yok. Onur kardeşimin boğazını kesiyorlar ve vefat ediyor. 10 senedir tanıyorum, çok iyi bir arkadaşımızdır” dedi.

Onur Şener, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ankara’da toprağa verilecek.

İstek şarkıyı bilmeyen müzisyen Onur Şenel öldürüldü