İstek şarkıyı bilmeyen müzisyen Onur Şener öldürüldü!

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 1:39 am - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 7:01 pm

Ankara Çayyolu’ndaki bir mekanda üç müşteri, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları Onur Şener isimli müzisyeni öldürdü. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı, 2’si ise serbest bırakıldı.

Ankara’nın Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine giden grup, müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi. Şener şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine gruptan üç kişi tartıştıkları müzisyene saldırdı. Saldırganlar mekan çıkışında Onur Şener’e tekrar saldırdı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis saldırganlara müdahale etti. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Onur Şener’in öldürülmesine sanatçılardan tepki yağıyor

HALUK LEVENT:SALDIRANLAR BAKANLIK MÜFETTİŞİ

Saldırıyla ilgili sanatçı Haluk Levent’ten paylaşım geldi. Levent saldırıyı yapanların Çalışma Bakanlığı müfettişleri olduğunu ileri sürdü. Levent’in paylaşımı şöyle:

“Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar 🙁  #OnurŞener ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat

İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş

Semih S. TAİ’de mühendis”

KATİL ZANLILARI SUÇU BİRBİRİNE ATTI

Cinayet Büro ekipleri; İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G.’yi gözaltına aldı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Suçu birbirine atan zanlıların ellerindeki sargılar ise dikkat çekti.

Onur Şenel cinayeti ile ilgili gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

3 KİŞİ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST

Onur Şener’in ölümüyle bağlantılı olduğu iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 2’si ise serbest kaldı.

TGRT’nin aktardığına göre tutuklanan 3 kişinin ikisinin kamuda müfettiş, birisinin Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde mühendis olduğu öğrenildi.