Ömer Çelik ‘hezeyan’ dedi AKP’li Karaosmanoğlu itiraf etti: Polis gördüğümde geriliyorum

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:15 pm - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 9:19 pm

Furkan Vakfı’nın Adana’da düzenlediği yürüyüşe polis tarafından sert müdahalede bulunuldu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu ise 28 Şubat sürecinde uğradığı polis şiddetini hatırlattı, “Hala polis gördüğümde geriliyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu, AKP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Adana’da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın yürüyüşüne polisin orantısız müdahalesiyle ilgili attığı tweette 28 Şubat sürecinde uğradığı polis şiddetini hatırlattı, “Adana’dan gelen görüntüler korkunç. 28 Şubat döneminde katıldığım bir eylemde orantısız polis şiddetine maruz kalmıştım. Hala polis gördüğümde geriliyorum. Kuytul denen müptezel ve taifesinin rezillikleri ve tahrikleri bu muameleye gerekçe olamaz. Gereği yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise bugün yaptığı açıklamasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun “Bir dönemin hak arayanlarıydınız, bu dönemin haksızlık edenleri oldunuz. Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz.” çıkışına yanıt vererek  “Yok 28 Şubat yeniden canlanıyormuş, yok eski günler yeniden geliyormuş gibisinde. Bunların hepsi sadece ve sadece hezeyandır” demişti.

Furkan Vakfı üyelerine polisten çok sert müdahale

Ömer Çelik AKP’li vekiller ile ters düştü