TBF’den Ergin Ataman’a destek: Tehdidi kınıyoruz

Yayın tarihi: 26 Nisan 2024 Cuma 3:51 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma 3:51 pm

TBF, Maccabi Tel Aviv maçı ardından tehdit aldığını söyleyen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman‘a destek açıklaması yaptı.

Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişinin kendisini tehdit ettiğini açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Ataman’ın sözlerinin ardından, yazılı bir açıklama yaptı.

Ataman’a destek verilen açıklamada, “A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman’a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil eden hocamıza tam destek verdiğimizi belirtiyor, kendisine başarılar diliyoruz” denildi.

ATAMAN NE DEMİŞTİ?

Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden birisinin kendisini tehdit ettiğini söyleyen Ataman, “Gerçekten çok tuhaf. Her zaman korumaya çalıştığım harika bir organizasyon (EuroLeague) bana karşı bir açıklama yapıyor ve lige zarar verdiğimi söylüyor. Yanlış bir şey yaptıysam cezamı verip geçin. Neden bana karşı açıklama yayınlayıp birilerini provoke ediyorsunuz? Bugün maçtan sonra soyunma odasına giderken Maccabi teknik ekibinden biri bana ‘İsrail’de görüşeceğiz, Siyonist’lerin sana neler yapacağını göreceğiz’ dedi. Kim olduğunu bilmiyorum, üzerinde akreditasyon kartı yoktu. Ben Ergin Ataman’ım. Türkiye Milli Takımı’nın koçuyum ve Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız” şeklinde konuştu.

Ergin Ataman, TBF, Türkiye Basketbol Federasyonu, Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv, tehdit

Maccabi maçı sonrası Ergin Ataman’a ‘İsrail’de göreceksin’ tehdidi

Kaynak: HABER MERKEZİ