Öldürülen siviller üzerinden acı yarıştıran Gelecek Partili Ün’e partisinden tepki!

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 3:25 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 3:26 pm

Hamas‘ın 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı operasyonundan beri devam eden İsrail-Hamas çatışmalarında hayatını kaybeden sivillerin üzerinden acı yarıştıran Gelecek Partili Sema Silkin Ün‘ün paylaşımına bir tepki de Parti Sözcüsü Serkan Özcan’dan geldi.

İsrail ve Hamas arasında 7 Ekim’den bu yana devam eden çatışmalarda hayatını kaybeden sivillerin ölümüyle alakalı Gelecek Partili Ün’den tepki çeken bir paylaşım geldi.

Emine Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, paylaşımında Hamas militanları tarafından kaçırılan Shani Louk üzerinden acıları kıyasladı. Ün, Louk’un iç çamaşırlarına kadar soyulmasına işaret ettiği paylaşımında, bir kamyonet kasasındaki kefene sarılmış cansız bedenleri paylaşarak, “Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi yalnız bırakanlara. Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada” diye yazdı.

CHP listesinden vekil olan eski AKP’li Ün acıları kıyasladı! “Gündelik kıyafeti iç çamaşırı…”

SERKAN ÖZCAN’DAN İSİMSİZ TEPKİ

Ün’ün paylaşımından sonra Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından isim vermeden parti programını anımsatan bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, “İnsan onurunu korumanın ve yüceltmenin temel şartı; Mağdur kim olursa olsun, Hangi kıyafeti giyerse giysin, Hangi dine ve mezhebe sahip olursa olsun, Hangi yaşam biçimini tercih ederse etsin, yaşadığı her mağduriyette amasız ve fakatsız yanında olmaktır” ifadelerini kullanan Özcan’ın Ün’ün paylaşımına işaret ettiği görüldü.

Özcan’ın açıklaması şöyle:

İsrail-Hamas savaşında 13. gün! Han Yunus Hastanesi yakınına saldırı