Oğuzhan Uğur’dan yandaş yazara sitem dolu yanıt! “Hani Allah, hani kitap, hani kul hakkı”

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2023 Cuma 5:05 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 Cuma 5:07 pm

Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu konuk aldığı programın ardından kendisini ‘soruları önceden verdiler’ diyerek algı operasyonu yapan Hakkı Öcal’a yanıt verdi. Uğur, “Hakkı abi ? Hani Allah? Hani kitap? Hani kul hakkı? Ayıptır yahu” dedi.

Babala TV’nin sahibi ve programcı Oğuzhan Uğur, siyasi liderleri ağırladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla milyonlarca kişiye ulaştı.

Uğur, programın son bölümünde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk aldı.

Format gereği, Kılıçdaroğlu’na yalnızca karşıt görüşündeki seyirciler soru sorabildi. Kılıçdaroğlu’nun çok sayıda gencin sorusunu yanıtladığı program 24 Mayıs günü yayınlandı. Program YouTube’da 2 günden kısa sürede 20 milyon görüntülemeyi aştı.

Program sırasında ve yayınlanmasının ardından çok sayıda yandaş isim ve trol Oğuzhan Uğur’u hedef aldı.

HAKI ÖCAL UĞUR’U HEDEF ALDI

Milliyet gazetesi köşe yazarı Hakkı Öcal, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, programdaki soruların CHP tarafından daha önce verildiği imasında bulundu. Oğuzhan Uğur’un dile getirmediği bir cümleyi, ‘itiraf etti’ diyerek paylaşan Öcal, “Oğuzhan’ın gazeteciliği de bu kadar işte” sözleriyle algı operasyonu yaptı.

UĞUR YANIT VERDİ

Uğur ise Öcal paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öcal’a sitem eden Uğur, “Hakkı abi ? Hani Allah? Hani kitap? Hani kul hakkı? Ayıptır yahu” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Depremzedeye oyu için ‘yazıklar olsun’ diyen insan değildir