Nihat Doğan ve Seyhan Soylu’ya mahkeme kararı şoku
22 Şubat 2022 Salı

Ece Erken, eşinin öldürülmesinin ardından yaptıkları yorumlarla itibarını zedelediklerini öne sürdüğü Nihat Doğan ile Seyhan Soylu’dan şikayetçi oldu.
Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçen ay uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Erken, sunucusu oldukları programda kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan ‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu ve Nihat Doğan’ı savcılığa şikâyet etti. Erken ayrıca Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Dilekçedeki iddialara göre; iki isim programda “Ece Erken aileye uğursuz geldi”, “Şafak eşinden boşanmasaydı bu karabulutlar gelmeyebilir miydi?”, “Ece olayı biliyor”, “Ece’nin yaşadığı acı, geçmişte yaptığı hatayı meşrulaştırmaz” şeklinde açıklamalar yaptı. Mahkeme, Soylu ile Doğan’ın 1 ay süreyle Erken’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.
Seyhan Soylu ile Nihat Doğan, karara aykırı davranmaları halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi cezası alabilecek.
Benzer Haberler
Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirası için flaş karar
25/04/2022 13:56
Ece Erken: Onları ifşa edeceğim
21/04/2022 11:23
Seyhan Soylu ameliyat masasından son halini paylaştı! Harcadığı para dudak uçuklattı
13/04/2022 14:21
Ece Erken’den banka hesabının bloke edilmesine tepki
08/04/2022 19:25
Silikonu patlayan Seyhan Soylu ekranlara veda etti
05/04/2022 12:22
İzzet Yıldızhan şikayet etti, Seyhan Soylu ifade verdi
30/03/2022 11:21