Neymar’ın OnlyFans modelinden çıplak fotoğraf istediği mesajlar ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 1 Aralık 2023 Cuma 10:38 am - Güncelleme: 1 Aralık 2023 Cuma 10:38 am

Saha dışında aşklarıyla sık sık gündeme gelen Neymar’ın bir OnlyFans modeli ile mesajları ortaya çıktı. Mesajlarda Neymar’ın OnlyFans modeli Aline Faria’dan çıplak fotoğraf istediği görülürken daha önce kendisini aldatan yıldız futbolcuyu affeden nişanlısı ise, “Biz Mavie’nin ebeveynleriyiz ve bağlantımızın nedeni de bu” dedi.

Neymar’ın OnlyFans modeli Aline Faria’ya mesajlar göndererek çıplak fotoğraflarını istediği öne sürüldü. “Çıplak fotoğrafların var mı? Sao Paulo’ya gittiğimde sana haber veririm” diye yazdığı iddia edilen Neymar’a modelin yanıtı “Birkaç tane var” olduğu kaydedildi.

Ortaya çıktığı belirtilen mesajlarda, Al-Hilal oyuncusunun ısrarı ve modelin de istediğini almak için abonelik ücreti ödemesi gerektiği konusundaki kararlılığı görülüyor.

Babası öğrenince şok geçirdi! OnlyFans hesabıyla zengin oldu

“SADECE MAVIE’NİN EBEVEYNLERİYİZ”

Neymar’ın Ekim ayında dünyaya gelen ikinci kızı küçük Mavie’nin annesi olan Bruna Biancardi ise, bu olaydan sonra kesin ayrılığı açıkladı. 29 yaşındaki Brezilyalı model Instagram’da bir hikaye yayınlayarak şunları söyledi:

“Her gün bilgi, varsayım ve şakalara maruz kaldığım için, sizi bir ilişki içinde olmadığım konusunda bilgilendirmek isterim. Biz Mavie’nin ebeveynleriyiz ve bağlantımızın nedeni de bu”

Kaynak: TELE1