Babası öğrenince şok geçirdi! OnlyFans hesabıyla zengin oldu

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 1:50 pm - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 2:03 pm

Avustralyalı içerik üreticisi bir kadın, OnlyFans‘a koyduğu fotoğraf ve videolar sebebiyle pazarlama müdürü olarak çalıştığı işinden kovulduğunu iddia etti. Ayda 6 bin sterlin kazanan kadının babası kızının hayat tarzını öğrendiğinde şok geçirdi.

26 yaşındaki OnlyFans yıldızı Annie Knight, platform üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını koyarak ayda 203 bin TL’yi (6 bin sterlin) aşkın gelir elde ettiğini söyledi. Bu hayat tarzının işinden olmasına sebebiyet vermesine rağmen Knight, kendini “Avustralya’nın cinsel açıdan en aktif kadını” olarak tanımlıyor.

Sözcü’nün aktardığı habere göre, babası Simon Knight ise kızının böyle bir hayat tarzı yaşadığını ve bu şekilde zengin olduğunu öğrenince şok geçirdi. Knight yaptığı açıklamada, “Annie’nin sadece sosyal medyada çalıştığını düşünüyordum. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Kendisiyle konuşacağım. Onun Instagram’da arkadaşıyım bu yüzden bunun nereden geldiğini bilmiyorum” dedi.

“5 ARKADAŞIM BENLE ARKADAŞ OLMAYI BIRAKTI”

Knight, seçkin sosyal çevrelere karışmasına rağmen, onunla birlikte Katolik kız okuluna giden arkadaşlarının yeni başladığı kariyerini desteklemediğini söyledi. Yaptığı açıklamada, “OnlyFans’ta yer aldığımı öğrendiklerinde benle arkadaş olmayı bırakan yaklaşık beş kızdan oluşan bir arkadaş grubum vardı” dedi.

OnlyFans içerik üreticisi Merve Taşkın’ın aylık kazancı dudak uçuklattı!

Genç kadın TikTok’taki abonelerinden aldığı en tuhaf özel video isteklerini de paylaştı. Bunlar arasında üç sayfalık bir makale okumak ve erkek gibi davranmak da vardı.
Knight, abonelerinin; soyunma odaları, plaj veya yürüyüş parkuru gibi kamusal alanlarda “riskli” cinsel ilişkiler gerçekleştirmesinden de hoşlandıklarını ekledi.

OnlyFans hesabı ortaya çıkan lise öğretmeninin geliri ikiye katlandı