Namağlup devam! Başakşehir-RFS maçı, saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 9:59 am - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:10 am

Konferans Ligi A Grubu’nda namağlup lider olan Başakşehir, deplasmanda golsüz berabere kaldığı RFS’yi konuk ediyor. İşte Başakşehir-RFS maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11’ler…

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 4. haftasında Letonya ekibi RFS’yi ağırlayacak. Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Hearts’i 4-0 mağlup eden Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, ikinci maçında da İstanbul’da Fiorentina’yı 3-0’la geçti. RFS ile Letonya’nın başkenti Riga’da oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle biterken temsilcimiz 7 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturuyor. Turuncu Lacivertliler, deplasmanda golsüz berabere kaldığı rakibini evinde devirip doludizgin devam etmeyi amaçlıyor. Oynadığı 3 maçta 2 puan toplayan RFS ise grupta son sırada yer alıyor.

Başakşehir Avrupa’da liderliğe devam etti!

BAŞAKŞEHİR-RFS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fatih Terim Stadı’nda oynanacak ve bu akşam saat 19.45’te başlayacak Başakşehir-RFS maçını Malta Futbol Federasyonu’ndan Philip Farrugia yönetecek. TV 8,5 ve EXXEN’den yayınlanacak…

MUHTEMEL İLK 11’LER

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Epureanu, Youssouf, Hasan Ali, Berkay, Biglia, Deniz, Traore, Serdar, Okaka

RFS: Steinbors, Mares, Panic, Lipuscek, Vlalukin, Kaspars, Emerson, Saric, Diomande, Varslavans, Friesenbichler

46. MAÇ

Başakşehir, bugüne kadar Avrupa’da 45 karşılaşmaya çıktı. Turuncu-lacivertliler söz konusu müsabakalarda, 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 58 gol atan Turuncu Lacivertliler, kalesinde ise 67 gol gördü. , Teknik Direktör Emre Belözoğlu Avrupa’da bu sezon yenilgi yüzü görmedi. İstanbul ekibi, Belözoğlu yönetiminde geride kalan 9 karşılaşmada 6 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. 3 maç ise berabere tamamlandı. Turuncu Lacivertliler, bu sezon Avrupa’da müsabakalarda 19 kez gol sevinci yaşarken, 4 gole ise engel olmadı.

EN SKORER DANİJEL ALEKSİC

Başakşehir’de attığı 4 gol ile en çok gol katkısı veren isim Danijel Aleksic olurken, Sırp futbolcuyu 3 golle Okaka takip etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nun diğer maçında ise Fiorentina ile Hearts, İtalya’da TSİ 19.45’te karşı karşıya gelecek.

Başakşehir yenilmezliğini sürdürdü!