Murat Kurum baltayı yine taşa vurdu, ücretsiz hizmeti vaat olarak açıkladı

Yayın tarihi: 21 Mart 2024 Perşembe 8:50 pm - Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe 10:09 pm

İstanbul’da rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu karşısında anketlerde önde olduğunu iddia eden AKP İstanbul adayı Murat Kurum gittiği Büyükada’da düşük ilgiyle karşılaştı. Kurum ayrıca, yapılan bir uygulamayı yine vaat olarak açıkladı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor. AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmaları için Büyükada’ya gitti.

Nüfusu yaz aylarında 30 bini geçen Büyükada’da Kurum’un seçim çalışmasına katılım düşük kaldı. 100 kişiyi bile bulmayan katılımcıya alanda konuşma yapan Kurum, yine yapılan bir uygulamayı vaat olarak söyledi.

Kurum konuşmasında “Burada yaşayan halkımız buraya gelirken toplu ulaşımla alakalı veya vapurlarla alakalı bu sorunları, bu problemleri yaşamayacak. Adalar’a gelen kardeşlerimiz, 65 yaş üstü büyüklerimiz, İstanbul’da nasıl seyahat ediyorlarsa, Adalar’a gelirken de ücretsiz bir şekilde gelecek. Adalar’da ulaşımda nasıl öğrencilere yüzde 40 indirim yaptıysak, Adalar halkının da buraya ulaşımı noktasında İBB her türlü imkanı Adalar halkına veriyor olacak.” ifadelerini kullandı.

Kurum, 65 yaş üstü vatandaşlara vapurları ücretsiz yapmayı vaat etti. Ancak İstanbul’da zaten 65 yaş üstü vatandaşlara vapurlar ücretsiz olarak hizmet veriyor.

”ANKETLERDE ÖNDEYİZ” AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum, KRT TV canlı yayınında, ellerindeki anketlerin sonuçlarını paylaşarak “Üstüne koya koya” gidiyoruz diyerek  “Anketlerde 1,5-2 puan öndeyiz” demişti.

İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul isyanı: Bu alanı açmak kentin ölüm fermanını imzalamaktır

Kaynak: HABER MERKEZİ