Mor ve Ötesi ve Duman’dan Kılıçdaroğlu’na destek

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 8:16 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 8:28 am

Rock grubu Duman sosyal medya hesabı üzerinden  yaptıkları paylaşımla Mille İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘na destek oldu. “İlk turda bitirelim” diyen rock grubu Mor ve Ötesi de Kılıçdaroğlu’na destek olarak vatandaşlara “Selam getirdik size!” dedi.

 

Ünlü Rock grubu Mor ve Ötesi, 28 Mayıs 2022’de İstanbul Vodafone Park’ta bir konser düzenlemiş, konserde seyirciler Türkiye’nin dört bir yanına selam göndermişlerdi. Konserin bir kısmını alıntılayan Mor ve Ötesi grubu sosyal medya hesapları üzerinden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na selamlarını ileterek, desteğini açıkladı. Mor ve Ötesi aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İlk turda bitirelim” dedi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın seçim gecesi sözlerine yanıt verdi: Demek ki darbe söz konusu değil

Mor ve Ötesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Ankara duysun! 28 Mayıs 2022’den, İnönü’den bir selam getirdik size sevgili Kemal Kılıçdaroğlu!. Dünyanın binbir türlü hali var. Bizi dinlediğiniz her an için teşekkür ederiz. Lütfen geleceğinize sahip çıkın. İlk turda bitirelim. Tekrar görüşmek umuduyla…”

DUMAN’DAN EMOJİLİ MESAJ

Ünlü Rock grubu Duman, sosyal medya hesabından, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile özdeşlesen ‘kalp’ emojisi paylaştı. Paylaşım, Kılıçdaroğlu’na destek olarak yorumlandı.

Kılıçdaroğlu gençlere randevu verdiği saatte paylaştı! “Mustafa Kemal Atatürk”

Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı bileşenleri mitinglerinde kendilerine kalp işareti yapan seçmenlerine çoğu zaman aynı karşılığı veriyor. Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun başlattığı akımda Mansur Yavaş’ın el işaretiyle kalp yapmaya çalışması da sosyal medyada gündem olmuştu.

Millet İttifakı liderlerinin mitinglerde seslendiği seçmenlerine kalp işareti yapması artık bir gelenek haline gelmiş, tüm seçim meydanlarında görünür olmuştu.

Rock grubu Duman’ın, twitter hesabından yaptığı ‘kalp’ emojili paylaşımı, Kılıçdaroğlu’na destek olarak algılandı. Çok sayıda Kılıçdaroğlu destekçileri, paylaşıma yaptığı yorumlarla Duman’a destek mesajları gönderdi.

 

Millet İttifakı’ndan Ankara’da muhteşem final