Millet İttifakı toplandı

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:02 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:02 am

Millet İttifakı’nın seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başına gitti. YSK Başkanı Ahmet Yener, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçildiği görülmüştür” açıklamasını yaparak seçim sonucunu ilan etti.

Sonuçların netleşmesinin ardından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz. Bu vatan için ne yapsak azdır. Benim asıl üzüntüm ülkeyi bekleyen çok daha büyük sıkıntılardır. O sıkıntıların karşısında da ilk olarak bizlerin duracağını bilmenizi isterim. Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız” açıklamasını yaptı.

Millet İttifakı liderleri sonuçların ardından CHP Genel Merkezi’nde toplandı. Toplantı saat 23.55 civarında sona erdi, liderler binadan ayrıldı.

Özdağ’dan seçim sonrası ilk açıklama! “Bu bir Pirus zaferidir”