AKP’li Metiner’den ‘icazet’ resti! “Karşı çıkarım”

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 8:02 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 8:02 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gitti. Kılıçdaroğlu, dünyanın önde gelen bilim insanları ile görüştü.

İktidar medyası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP'li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kılıçdaroğlu'nun 'icazet almak' için gittiğini iddia etti.

YANDAŞLARA, BAHÇELİ'YE VE OKTAY'A REST: KARŞI ÇIKARIM

TVNet'te 'Konuşmak lazım' programına konuk olan eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, 'icazet' iddialarına resti çekti. İddialara tepki gösteren Metiner şunları söyledi:

"İcazet almak istiyorsa bunun bin tane yolu var zaten. Kaldığı otelde de kimsenin haberi olmadan çok özel görüşmeler yapabilir. Bunun için 8 saatlik bir yola gerek olduğu kanaatinde değilim. Biz yıllarca niyet okumalarla hırpalananlardanız, doğru olan elinde bilgi belge olmadan yorum yapılmamalı. Ben böyle şeylerin içine girmem. Partim girse bile ben girmem. Bana yapıldığında hoşuma gitmeyecek bir şeyi başkasına yapmak gerektiğine inanmam. Elime bilgi - belge geçer. Kesin bilgi - belge geçer. Onun üzerinden konuşurum. İstihbarat örgütlerinin sakladıkları bir şey varsa onların sorunu. Gazetecilerin sakladıkları bir şey varsa onların sorunu. Ama henüz hiçbir şey bilinmeden insanların niyetlerini bu şekilde sorgulamak doğru değil. 'İcazet almak için gitti' denildiğinde karşı çıkarım"" />

AKP’li Metiner, AKP’li Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay ve MHP Lideri Bahçeli’ye ‘icazet’ resti çekti. Metiner, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ABD’ye ‘icazet almak için gitti’ söylemine tepki göstererek, “Karşı çıkarım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD’ye gitti. Kılıçdaroğlu, dünyanın önde gelen bilim insanları ile görüştü.

İktidar medyası, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP’li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kılıçdaroğlu’nun ‘icazet almak’ için gittiğini iddia etti.

CHP ‘8 saati’ açıkladı!

YANDAŞLARA, BAHÇELİ’YE VE OKTAY’A REST: KARŞI ÇIKARIM

TVNet’te ‘Konuşmak lazım’ programına konuk olan eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, ‘icazet’ iddialarına resti çekti. İddialara tepki gösteren Metiner şunları söyledi:

“İcazet almak istiyorsa bunun bin tane yolu var zaten. Kaldığı otelde de kimsenin haberi olmadan çok özel görüşmeler yapabilir. Bunun için 8 saatlik bir yola gerek olduğu kanaatinde değilim.  Biz yıllarca niyet okumalarla hırpalananlardanız, doğru olan elinde bilgi belge olmadan yorum yapılmamalı. Ben böyle şeylerin içine girmem. Partim girse bile ben girmem. Bana yapıldığında hoşuma gitmeyecek bir şeyi başkasına yapmak gerektiğine inanmam. Elime bilgi – belge geçer. Kesin bilgi – belge geçer. Onun üzerinden konuşurum. İstihbarat örgütlerinin sakladıkları bir şey varsa onların sorunu. Gazetecilerin sakladıkları bir şey varsa onların sorunu. Ama henüz hiçbir şey bilinmeden insanların niyetlerini bu şekilde sorgulamak doğru değil.  ‘İcazet almak için gitti’ denildiğinde karşı çıkarım”