CHP ‘8 saati’ açıkladı!

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 2:44 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 3:15 pm

CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM’de basın açıklamasında bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti sırasında basına yansıyan ‘Kılıçdaroğlu’nun kayıp 8 saati’ iddialarına yanıt veren Özkan, “Bizim bu konulardaki tutumumuz çok net ve açıktır. Gizli kapaklı hiçbir şey yapmayız. Şeffaf olmayan hiçbir ilişki içinde bulunmayız.”  dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ‘sansür yasası’na ilişkin açıklamalarda bulundu. Basın toplantısı sonunda bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu’nun Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) 8 saatini açıkladı. Özkan, “Sayın genel başkanımız dört saatlik bir yolculukla New York’a gitmiştir. İlgili gökdelenin önünde gereken sözlerin açıklamasını yapmıştır. Sonra da yine dört saatlik bir yolculukla Washington’a dönmüştür.” yanıtını verdi.

“BİZ O YOLUN YOLCUSU DEĞİLİZ”

Özkan’ın açıklaması şöyle:

Bizim bu konulardaki tutumumuz çok net ve açıktır. Gizli kapaklı hiçbir şey yapmayız. Şeffaf olmayan hiçbir ilişki içinde bulunmayız. Bu ilişkileri kuranlar, onların koynunda büyüyenler, şeytanla ortaklık yapanlar çarpılarak o yataktan çıkanlar kendileri ile bizi kıyaslamaya çalışıyor. Biz o kıyası kabul etmeyiz. Kimse de bizi onların yanına yerleştirmez.

Sayın genel başkanımız dört saatlik bir yolculukla New York’a gitmiştir. İlgili gökdelenin önünde gereken sözlerin açıklamasını yapmıştır. Sonra da yine dört saatlik bir yolculukla Washington’a dönmüştür.

Kirli hayallerinin, kirli düşüncelerinin esiri olanlar başka hayaller içinde olabilirler. Onlar bu işte sınıfta kalırlar. Halkımızdan saklayacak, gizleyecek herhangi bir ziyaretimiz yoktur. Programlarımızı zaten açıklıyoruz.

TELE1’in bağımsızlığı yandaşın kafasını karıştırıyor!

Kılıçdaroğlu ABD’de neler yaptı?