Mesut Özil: Çocukluk hayalim Fenerbahçe’de daha çok oynamak istemiştim

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 3:57 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 9:07 am

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Mesut Özil, Başakşehir’e transfer oldu. Resmi imzaların yarın atılması bekleniyor.

Mesut Özil‘in Fenerbahçe ile sözleşmesinin feshedildiğine yönelik iddialara menajeri Erkut Söğüt “Yeni bir sürece girdik. Bizim için yeni bir süreç başlamıştır. Fenerbahçe ile görüşmeler devam etmektedir. Şu an Mesut halen daha Fenerbahçe’nin futbolcusu. Hiçbir şekilde bir şey feshedilmiş değildir. Belirli bir aşamaya geldiği zaman Fenerbahçe Futbol Kulübü açıklamayı yapacaktır. Bu bizim haddimize değil. Mesut Özil Fenerbahçe’nin resmi futbolcusu bugün. Gerektiği zaman, geldiği zaman Fenerbahçe’nin resmi sitelerinden gereken açıklamaları yönetimden alacağız” demişti.

Söğüt, Özil’in Başakşehir’e transfer olacağına yönelik bir soruya ise “Mesut ile ilgili birçok kulüple ilgili haber çıktı. ABD’de haber çıktı ve orada da bir kulübe gitme ihtimali olduğu belirtildi. Değişik ülkelerden değişik kulüplerden ilgi olabilir. Mesut, halen Fenerbahçe futbolcusudur. Fenerbahçe futbolcusu olduğu müddetçe de herhangi bir kulüple resmi olarak görüşme yapmam mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak AA resmi Twitter hesabından Mesut Özil’in Başakşehir’e transfer olacağını servis etti. AA Spor Muhabiri Hilmi Sever imzasıyla paylaşılan haberde “Mesut Özil Başakşehir’de. Resmi imzaların yarın atılması bekleniyor” ifadeleri kullanıldı.

MESUT ÖZİL’DEN AÇIKLAMA

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Mesut Özil “Hayatı hayat yapan şeylerden biri belirsizliklerle dolu olması. Her zaman planlarımız, arzularımız, dileklerimiz istediğiniz doğrultuda gitmeyebiliyor. Çocukluk hayalim olan Fenerbahçe forması ile daha çok forma şansı bularak başarılar elde etmek istemiştim. Fenerbahçe camiasına ve taraftarına bana gösterdikleri ilgi ve alaka teşekkür ediyorum.” dedi.