Merdan Yanardağ’dan Muharrem İnce’ye yanıt: Hadi başka kapıya

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 2:47 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 6:12 pm

Seçim gecesi yaşananları anlatacağını duyuran Muharrem İnce, bir kez daha kıvırıp, yaşananları anlatmamıştı. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İnce’ye sosyal medyadan cevap vererek “İhanetini örtmek için, yine bana saldırmaya kalkmış. Hadi başka kapıya.” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün seçim gecesi yaşananları anlatacağını duyurdu. Genel merkez binasında bugün kameraların karşısına geçen İnce, geçmişte söylediklerini tekrarladı. Yeni bir şey söylemeyen İnce, bir kez daha bağımsız medyayı hedef aldı. “Adam kazandı” sözlerine ilişkin konuşan İnce, “Ben seçim gecesi yalnız değildim. Engin Altay yanımdaydı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yanımdaydı. Tanju Özcan yanımdaydı. Hasan Akgün yanımdaydı, 50-60 kişi hep birlikteyiz.” dedi.

Seçim gecesi halkın önüne çıkmayan İnce yine kıvırdı, yine açıklayamadı

MERDAN YANARDAĞ’DAN CEVAP

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ seçim gecesini yine anlatmayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye kendisine ait resmi sosyal medya hesabından cevap vererek ” Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış.. Seçim gecesi neden halkın önüne çıkmadığını yine açıklamamış. Biz nerede olduğunu biliyoruz, halkın karşısına neden çıkamadın, onun hesabını ver. İhanetini örtmek için, yine bana saldırmaya kalkmış. Hadi başka kapıya.” dedi.

“UYANIK, YERİNİ BİZ DE BİLİYORDUK”

Uyanık.. “Yanımda milletvekilleri vardı yerim belliydi” demiş. Yerini biz de biliyorduk. Ne yaptığını zaten yanındakiler anlattı. Lüks oteldeydin. Neredeydin derken, halkın karşısına neden çıkmadın, ülkeyi neden yüzüstü bıraktın, onu soruyoruz! Dedik ya; soytarılığın lüzumu yok!

“UCUZ VE BİTİK BİR SİYASETÇİDEN BAŞKA BİR ŞEY BEKLENMEZ”

Sarayın yeni soytarısı, iftira atmayı sürdürmüş. Ucuz ve bitik bir siyasetçiden başka şey de beklenmez. Rejimin muhbiri cinlik yaparak ekrana çıkmaya çalışıyor. Yaptığımız açıklamada bütün iddialarını tek tek çürüttük. CHP ile olan ilişkinin ne olduğunu açıkladık, çuvalladı.

AÇIKÇA SÖYLEDİK TELE1 ÜÇ DEFA MALİ DENETİMDEN GEÇTİ

Sayın muhbir, gelir yaratmak için bazı belediyelere zaman zaman tanıtım ve danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Bunu da açıkça söyledik. Tele 1 tam üç kez mali denetimden geçti, biri daha yeni bitti.Üçünden de aklandık. Bir pürüz bulsalardı canımıza okurlardı. Kıvırma, harbi ol..

Merdan Yanardağ’dan Muharrem İnce’ye: Saray’ın yeni ‘muhbiri’ cinlik yapmaya kalkıyor