Meral Akşener Dilek Ekmekçi ile görüştü! “İsimler farklı ama bir yerde kesişebilir”

Yayın tarihi: 21 Kasım 2023 Salı 6:25 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2023 Salı 6:26 pm

Özel Haber: Fırat Yeşilçınar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2020 yılından bu yana fuhuş iddiasını yazan avukat Dilek Ekmekçi’yi aradı. Ekmekçi, “Benim mücadelemden yeni haberdar olmuş. ‘Ne yapabilirim’ dedi sizin için. Ben de benimle uğraştıklarını, kumpaslar kurulduğunu söyledim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün İstanbul Şile’de düzenlenen partisinin istişare toplantısında, “Oteli olan polis müdürleri var. O otellerde, fuhuşun ötesi, öksüz kızlar çalıştırılıyor” iddiasında bulundu.

İddiaların ardından MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli de çağrı yaparak Akşener’in bildiklerini anlatması gerektiğini söyledi.

Akşener’in iddiaları avukat Dilek Ekmekçi de sosyal medya hesabı üzerinden 2020 yılından bu yana dile getiriyor. Çok sayıda kamu görevlisini işaret eden Ekmekçi’yi bugün İYİ Parti Gnel Başkanı Meral Akşener aradı.

Tele1.com.tr’den Fırat Yeşilçınar‘ın ulaştığı Ekmekçi şu ifadeleri kullandı:

“Bugün görüştüm kendisiyle. İsimlerin bir yerlerde kesişebileceğini söyledim. Kendisi ulaştı bana. Benim mücadelemden yeni haberdar olmuş. Ne yapabilirim dedi sizin için. Ben de benimle uğraştıklarını, kumpaslar kurulduğunu söyledim. Akşener bana isim vermedi. Ama benim bahsettiğim emniyet müdürü ile onun bahsettiği isimler anladığım kadarıyla farklı. Bunların hepsi de bir çete ile bağlı. Ali Yerlikaya ile görüştüğünü de söyledi. Ben defalarca tehdit aldım. Hakkımda davalar açıldı.”

Adalet Bakanı Tunç, Akşener’in “polis müdürleri” iddiası hakkında konuştu! “Çok ciddi bir iddia”

Kaynak: HABER MERKEZİ