Arda Turan kendisini dolandıran Seçil Erzan’a sahip çıktı: Ne yapmış olursa olsun bir kadındır

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2024 Salı 10:51 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2024 Salı 11:19 pm

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, katıldığı canlı yayında Seçil Erzan‘a ilişkin, “Ne yapmış olursa olsun bir kadın. Bu meselede bana haksızlık ediyorlar” dedi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcusu Caner Erkin, TV 100’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. İkili futbol gündemine dair açıklamalarda bulunurken Arda Turan’ın Seçil Erzan’a ilişkin sözleri dikkat çekti.

Bodrum’da yaşanan olaylara ilişkin konuşan Turan şunları söyledi:

“SEÇİL ERZAN NE YAPMIŞ OLURSA OLSUN BİR KADIN”

“Bodrum’da bir şey yoktu. Ben hiçbir şey yapmadım. Bizde hiçbir şey yapmadık. Bir akşam öncesinde taraftarları otelimizde ağırladık. Çiçek verdiler. Gayet iyi bir ortamım vardı. Hakem kardeşimiz de iyi bir maç yönetmedi. İnsanlar maalesef çileden çıkarttı. Hem İsmet abiye sorsanız hem bana sorsanız aynı fikirdeyiz. En ufak bir şeyde yine Seçil Erzan ki Seçil Erzan’a ben kendi stadımda bile laf söylenmesini istemem. Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Sonuç olarak içeride hapiste sıkıntı çekiyor. Öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler falan yok. Bizim paralarımız, çocukluğumuzdan beri tırnaklarımızla kazandığımız helal paramız. Bize verilen kağıtlar, bankanın içinde verilmiş kaşeli kağıtlar. Pandemi döneminde dolardan kim ne kadar kazandıysa öyleydi. Bize çok haksızlık ediyorlar. Anlatıldığı gibi değil. Bu ülkede biz yıllarca elden para alıp dekonta imza attık futbolculuk döneminde. Bu kadın, 15 sene boyunca başarı hikayesi olarak bankanın sosyal medyasında duran, bankanın çok güvendiği ve İstanbul’un göbeğinde şube müdürlüğü yapmış birisi. Biz mağduruz. Para kaybettik.”

“GEÇMİŞ OLSUN DEMEK NEZAKETTİR”

Arda Turan, kendisine yapılan Seçil Erzan göndermeleri için de, “Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım. Geçmiş olsun nezakettir, herkese tavsiye ediyorum. Bir mağduriyet var, bankanın da insanların da mağduriyeti var. Uygun şekilde çözülsün. Ben belaltı iddialardan rahatsızım. Yoksa biz götürdük helal paramızı verdik bankaya. Mağduriyet var ortada ve mağduriyette karşılıklı kibar olmak lazım. Sen para kaybetsen ben bir şeye ihtiyacın var mı, geçmiş olsun derim. Dalga geçmem. Ben Göztepe taraftarını çok seviyorum ama ilk fırsatta Seçil Erzan dediler. Bana bir şey olmaz ben çalışır kazanırım. Ama ricam, geçmiş olsun demek nezakettir.” dedi.

Mağdur sayısı 28’e yükseldi, Seçil Erzan’a istenen ceza üç kat arttı

Arda Turan’a ikonikleşen pozunu verdiği bankta ‘Seçil Erzan’ sürprizi

Kaynak: HABER MERKEZİ