Mehmet Şimşek görevi devraldı Nureddin Nebati ‘oh’ çekti

Yayın tarihi: 4 Haziran 2023 Pazar 11:58 am - Güncelleme: 4 Haziran 2023 Pazar 11:58 am


NEBATİ 'OH'' ÇEKTİ

Şimşek'in konuşmasının ardından Nebati, 'oh' çekti. Nebati'nin görevi bırakması ile rahatlaması dikkat çekti. Nebati'nin tepkisine de Şimşek gülümseyerek karşılık verdi.


,https://tele1.com.tr/nebatiden-sogan-fiyati-aciklamasi-git-cucuguyle-oyna-biraz-cucuguyle-829870/
AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek'e devrettikten sonra 'oh' çekti. Şimşek, Nebati'ye gülümserken Türkiye'nin 'rasyonel' bir ekonomi politikasına döneceğini söyledi

AKP'nin seçimi kazanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini kabul eden Mehmet Şimşek, Nureddin Nebati'den devr aldı. Nebati'nin teşekkür konuşmasının ardından Şimşek, Türkiye'nin ekonomi politikasının uluslararası normlara bağlı kalacağını söyledi. Şimşek, özetle şunları sarf etti:


"Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı yükseltmektir. Vakit kaybetmeden orta vadeli program çalışmalarımıza başlayacağız. Orta vadede enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesi ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Bugün sayın bakanımızdan devraldığımız bayrağı daha da yukarı çıkarmak için gece gündüz çalışacağız. İnşallah hep birlikte bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız. Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır"


NEBATİ 'OH'' ÇEKTİ

Şimşek'in konuşmasının ardından Nebati, 'oh' çekti. Nebati'nin görevi bırakması ile rahatlaması dikkat çekti. Nebati'nin tepkisine de Şimşek gülümseyerek karşılık verdi.


,https://tele1.com.tr/nebatiden-sogan-fiyati-aciklamasi-git-cucuguyle-oyna-biraz-cucuguyle-829870/
" />

AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek’e devrettikten sonra ‘oh’ çekti. Şimşek, Nebati’ye gülümserken Türkiye’nin ‘rasyonel’ bir ekonomi politikasına döneceğini söyledi

AKP’nin seçimi kazanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini kabul eden Mehmet Şimşek, Nureddin Nebati’den devr aldı. Nebati’nin teşekkür konuşmasının ardından Şimşek, Türkiye’nin ekonomi politikasının uluslararası normlara bağlı kalacağını söyledi. Şimşek, özetle şunları sarf etti:

“Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı yükseltmektir. Vakit kaybetmeden orta vadeli program çalışmalarımıza başlayacağız. Orta vadede enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesi ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Bugün sayın bakanımızdan devraldığımız bayrağı daha da yukarı çıkarmak için gece gündüz çalışacağız. İnşallah hep birlikte bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız. Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır”

NEBATİ ‘OH” ÇEKTİ

Şimşek’in konuşmasının ardından Nebati, ‘oh’ çekti. Nebati’nin görevi bırakması ile rahatlaması dikkat çekti. Nebati’nin tepkisine de Şimşek gülümseyerek karşılık verdi.

 

 

 

Nebati’den soğan fiyatı açıklaması: Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle