PFDK’den Karagümrük oyuncusuna Galatasaray maçı öncesi 5 maç ceza

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:46 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:48 pm

PFDK, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fatih Karagümrük oyuncusu Sofiane Feghouli’ye 5 maç men cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Fatih Karagümrük’te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’ye bu hafta oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Fatih Karagümrük oyuncusu Sofiane Feghouli, Mondihome Kayserispor karşılaşmasının 83. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonrasında kırmızı ile cezalandırılmıştı. Hakem, pozisyonu VAR’da izledikten sonra kırmızı kart kararına hükmetmişti.

Kurulun aldığı karar şöyle:

“VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI’nin, 04.05.2024 tarihinde oynanan MONDİHOME KAYSERİSPOR-VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI’nin, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Ali Koç PFDK’ye sevk edildi

Fatih Karagümrük, Feghouli, kırmızı kart, tff, pfdk

PFDK, Fatih Karagümrük’te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’ye 5 maç men cezası verdi.

Kaynak: TELE1