Mavi Şimşekler için tarihi karşılaşma! Genk Adana Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:25 am - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:25 am

Tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Konferans Ligi’nde Cluj ve Osijek’i eleyen Adana Demirspor, Play-Off ilk maçında Genk deplasmanına çıkıyor. Mavi Şimşekler bu turda da tarih yazmaya devam etmek istiyor. Peki Genk Adana Demirspor maçı saat kaçta? Genk Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda Cluj’u 1-1 ve 2-1’lik skorlarla dize getiren, sonraki turda Osijek’e karşı evindeki maçta 5-1’lik müthiş bir galibiyet alan Adana Demirspor, Hırvatistan’daki rövanşta 3-2 yenilmesine rağmen Play-Off’a adını yazdırmıştı. Mavi-Lacivertliler’in şimdiki rakibi Genk. Play-Off ilk maçındaki tek hedef; zafer. Önce Şampiyonlar Ligi ardından UEFA Avrupa Ligi yolunda elenen Belçika temsilcisinin son umudu olarak Konferans Ligi kaldı. Patrick Kluivert ve öğrencileri, kendi liginde çıktığı 4 maçta 10 puanı bulunan Genk’e karşı Adana’daki maç öncesi avantaj elde etmek istiyor. Demirspor, Play-Off’u geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak. Bugünkü maçın rövanşı 31 Ağustos Perşembe günü Yeni Adana Stadı’nda oynanacak.

Genk – Adana Demirspor maçı hangi kanalda? Genk – Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam KRC Genk Arena’da oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak Genk – Adana Demirspor maçı TV8,5’tan naklen yayınlanacak. Maçı Portekizli hakem Antonio Nobre’nin yönetecek.

Genk – Adana Demirspor muhtemel 11’ler:

Genk: Vandevoordt, Cuesta, Outtara, McKenzie, Hrosovsky, Khannous, Munoz, Kayembe, Sor, Fadera, Arokodare

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Semih, Gravillon, Rodrigues, Stambouli, Badou Ndiaye, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Akintola, Cherif Ndiaye

BELHANDA’NIN DURUMU BELİRSİZ

Sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü maçında riske edilmeyen Yusuf Sarı ve Cherif Ndiaye, dün Belçika’ya giden kafilede yer aldı. Bir diğer sakat isim Belhanda’nın durumu ise belirsizliğini kuruyor. Teknik direktör Patrick Kluivert’ın Belhanda dışında ideal kadroda değişiklik yapması beklenmiyor.

Kara Kartal sürpriz istemiyor! Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda