Kara Kartal sürpriz istemiyor! Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:14 am - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 Perşembe 9:14 am

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Dinamo Kiev’e Bükreş’te konuk olacak. Vincent Aboubakar ile gol arayacak olan Beşiktaş, İstanbul’da oynanacak rövanş maçı için avantajlı skor arayacak. Peki Dinamo Kiev Beşiktaş maçı saat kaçta? Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi PlayOff Turu ilk maçında Beşiktaş, Dinamo Kiev’e konuk olacak. Ukrayna’daki savaş sebebiyle Romanya’nın başkenti Bükreş’teki Giuleşti Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Bu sezon Avrupa’da 4 mücadelede boy gösteren Kara Kartal, henüz yenilgi almadı. Konferans Ligi’nde 2. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla eleyen Siyah-Beyazlılar, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü’yü de 3-1 ve 2-1’lik skorlarla turnuvanın dışında bırakmıştı. Kara Kartal, son haftaların formda golcüsü Vincent Aboubakar önderliğinde Kiev’i Bükreş’te devirip İstanbul’a avantajlı skorla dönmeye çalışacak.

Dinamo Kiev – Beşiktaş maçı hangi kanalda? Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Bükreş’te Stadionul Giulești Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Maçı İngiliz hakem Darren England yönetecek.

Dinamo Kiev – Beşiktaş muhtemel 11’ler:

Dinamo Kiev: Bushchan, Tymchyk, Dyachuk, Syrota, Sydorchuk, Shaparenko, Buyalsky, Dubinchak, Yarmolenko, Vanat, Voloshyn

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Onur, Amir, Salih, Gedson, Muleka, Aboubakar

ROMANYA’DA KAMPA GİRDİLER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Dynamo Kiev ile karşılaşacağı maç için dün Kiev’e gitti. Siyah-Beyazlılar, müsabakanın oynanacağı Romanya’nın Bükreş kentine Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan havalanan özel uçakla hareket etti. Kafilede Asbaşkan Emre Kocadağ da yer aldı. Takım, dün akşam Bükreş Stadyumu’nda yaptığı antrenmanın ardından kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

ŞENOL GÜNEŞ SÜRPİZ İSTEMİYOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında bugün Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te karşı karşıya gelecek. Kara Kartal’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Dinamo mücadelesi öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, Konferans Ligi grupları öncesi son engel olan Dinamo Kiev karşısında dikkatli olunmasını istedi. Başarılı hoca, “Dinamo Kiev karşısında 90 dakika boyunca dikkatli ve tam konsantre oynayacağız. İstanbul’daki rövanşa net bir skorla gol yemeden dönmemiz çok önemli. Bundan dolayı görev alacak olan herkese büyük sorumluluk düşüyor” dediği bildirildi.

GHEZZAL KADRODA YOK

Bu maç öncesi Siyah-Beyazlılar’ın 23 kişilik kamp kadrosu belli oldu. İstanbul ekibinin UEFA’ya bildirdiği listede yeni transferler Alex-Oxlade Chamberlain, Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov da yer aldı. Siyah-Beyazlılar’da Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal ise kadroda bulunmuyor. Beşiktaş’ın 23 kişilik kamp kadrosu şu şekilde: “Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes.”

AVRUPA’DA 235. MAÇ

UEFA Avrupa Konferans Ligi Off turu ilk maçında yarın Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Romanya’nın başkenti Bükreş’te karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa’da 235. kez sahne alacak. Siyah Beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 234 müsabakada 88 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 309 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 349 gol gördü.

DİNOMO KİEV İLE 10. RANDEVU

Beşiktaş ile Dinamo Kiev, daha önce 10 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda Ukrayna temsilcisi 6 kez galip gelirken, 2 maç da berabere sona erdi. Siyah-Beyazlı takım ise rakibini iki kez mağlup etti. Dinamo Kiev bu karşılaşmalarda 24 gol atarken Beşiktaş ise 6 defa rakip fileleri havalandırabildi.

Sarı Kanarya avantaj peşinde! Fenerbahçe Twente maçı saat kaçta hangi kanalda?