Mahmut Uslu’dan Ali Koç’a sert sözler! “Kalıbının adamı çıkmadı”

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 1:32 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 1:36 pm

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘ın ekibinde olan Mahmut Uslu, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç‘a sert sözlerle yüklendi. Uslu, Koç’a “Bu kalıbının adamı çıkmadı. Bir koç değil bu. Lan Türkiye’ye FETÖ’ye posta atan adama senin cesaretin yok diyorsun. Fenerbahçe Başkanı’nın lider olması lazım. Bu liderliği beceremedi” diye konuştu.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki tartışmaya katılan Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uslu, Koç için sert ifadeler kullandı.

Uslu’nun 434 Digital’e yaptığı açıklamalar şöyle:

“KALIBININ ADAMI ÇIKMADI”

“Ergen ya, ergen. Ergen açıklamaları yapıyor. Aziz Yıldırım’a onu bunu dersin de “karşıma çıkmaya cesaretin yok…” Oha yani… Yanındakilere yancıları da var demiş. Yancıları kim acaba biz yancı mıyız. Valla ona sormak lazım. Yani bu gel gel yapıyor Aziz’e. Adamın bir şeye karıştığı yok iki kere basın toplantısı yaptı, doğru düzgün transfer yap, başarılı ol dedi.

Bir şey demedi ki. Eğer başarılı olmazsan da ben değil seni taraftar ve kongre üyeleri gönderecek dedi. Bundan daha doğru dürüst bir şey olabilir mi. Bir de seni gönderirlerse ve Saadettin Saran gibi adamları kast etti, kulüpten menfaat sağlayan adamlar olursa o zaman da aday olurum dedi daha ne desin. Bu kalıbının adamı çıkmadı. Bir koç değil bu. Lan Türkiye’ye FETÖ’ye posta atan adama senin cesaretin yok diyorsun. Fenerbahçe Başkanı’nın lider olması lazım. Bu liderliği beceremedi, bu fıs, olamadı bitti, el fatiha.”

Fenerbahçe’den Berghuis atağı

Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe’den ‘yıldızsız forma’ kararı