Madonna’ya ünlülerden geçmiş olsun mesajı yağdı! “Ona dualar gönderiyorum”

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 6:01 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 6:01 pm

Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan pop ikonu Madonna‘nın, dün taburcu edildiği öğrenildi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Madonna’ya ünlülerden geçmiş olsun mesajı yağdı.

Yoğun bakıma kaldırılan pop ikonu Madonna‘nın taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Müzik, sinema ve magazin dünyasının ünlü isimleri, Madonna’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

1985 yapımı Desperately Seeking Susan filminde Madonna’yla birlikte rol alan Rosanna Arquette, ünlü şarkıcının iyileşmesi için “sevgi ve iyi ışık titreşimleri” gönderdiğini ifade etti.

Gerçek adı Abel Tesfaye olan The Weeknd, Instagram hikayesinde menajer Oseary’nin gönderisini paylaştı ve “Ona dualar gönderiyorum” diye yazdı. Ayrıca yıldızın siyah beyaz bir fotoğrafını da yayımladı.

2014 yapımı Selma (2014) filmiyle Oscar’a aday gösterilen yönetmen Ava DuVernay’in yanı sıra şarkıcı ve söz yazarı Ryan Tedder, müzisyen Jon Batiste, blog yazarı Perez Hilton ve oyuncu Amber Valetta da iyi dileklerini sundu.

Yapımcı, oyuncu ve şarkıcı Rita Wilson, “Hızla iyileşmesi için Madonna için dua ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sinema dünyasında ünlü şarkıcı için iyi dileklerde bulunan isimler arasında Evan Rachel Wood, Sacha Baron Cohen, Rosie Perez, Isla Fisher, Gwendoline Christie ve Zooey Deschanel de dikkat çekti.

Yoğun bakıma kaldırılan Madonna’nın akrabasından açıklama!