Yoğun bakıma kaldırılan Madonna’nın akrabasından açıklama!

Yayın tarihi: 29 Haziran 2023 Perşembe 11:31 am - Güncelleme: 29 Haziran 2023 Perşembe 11:31 am

Yoğun bakıma kaldırılan pop ikonu Madonna‘nın bir akrabası, “Herkes Madonna’yı kaybedebileceğimize inanıyordu” dedi.

Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna’nın bir akrabası, “Son birkaç gündür Madonna’nın durumunun ne olacağını tam olarak kimse bilmiyordu ve aile en kötüsüne hazırlanıyordu” dedi.

“O KENDİNİ YENİLMEZ ZANNEDİYORDU”

İngiliz gazetesi Daily Mail’e konuşan bir akrabası, hastaneye kaldırılmasının ardından birkaç gün boyunca Madonna’nın hayatta kalacağından emin olmadıklarını ifade etti. Aile üyesi, yoğun bakıma kaldırılmanın Madonna için bir “alarm” olduğunu ifade etti:

“O kendini yenilmez zannediyordu ve turneye hazırlanmak için kendini çok zorluyordu.”

“HASTANEDE OLDUĞU SAKLANIYORDU”

“Son birkaç gündür Madonna’nın durumunun ne olacağını tam olarak kimse bilmiyordu ve aile en kötüsüne hazırlanıyordu” diyen akraba, “Bu yüzden cumartesinden bu yana hastanede olduğu saklanıyordu” ifadelerini kullandı. Akraba, “Herkes Madonna’yı kaybedebileceğimize inanıyordu” dedi.

“ÖLDÜĞÜ GÜNE KADAR ŞÖHRETİNİ SAĞLIĞININ ÖNÜNE KOYACAK”

Madonna’nın fenalaşmasının aileyi de birleştirdiğini belirten akraba, artık pop ikonunun eskisi kadar genç olmadığını ve son günlerde yaşadıklarının onu “uyandırdığını” ifade etti. Aile kaynağı, Madonna’yla turne hakkında konuşmanın o iyileşene kadar yasaklandığını belirtti. Kaynak, “Öldüğü güne kadar kariyer ve şöhretini sağlığının önüne koyacak” dedi.

Madonna yoğun bakıma kaldırıldı!