Maç sonu yine karıştı! Emre Belözoğlu taraftarlarla kavga etti

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 10:11 am - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 10:11 am

Pendikspor deplasmanına giden Ankaragücü‘nde teknik direktör Emre Belözoğlu kendisine sözlü tacizde bulunan taraftarların üzerine yürüdü.

Süper Lig’in 18. haftasında Ankaragücü’nün deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında sözlü tartışma çıktı.

Maçın son düdüğü ile birlikte soyunma odasının yolunu tutan Başkent ekibinin 43 yaşındaki teknik direktörü Emre Belözoğlu’na tribünlerden bir laf atıldı. Sözlü tacizin ardından o bölgeye doğru sinirli bir şekilde giden Emre Belözoğlu, taraftarlarla sözlü bir kavgaya tutuştu. Tansiyonun yükseldiği o bölgede taraftarlara karşılık veren Belözoğlu’nun tutmak için araya girenler oldu.

Gerginlik, güvenlik güçlerinin de müdahale etmesiyle çok büyümeden sona erdi.

NE OLMUŞTU?

Ligde 11 Aralık oynanan ve 1-1 sona eren Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Meler’e yumruk atmış, yanındaki bazı kişiler de aldığı darbeyle yere düşen Meler’in kafasına tekme atmıştı. Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan hakem Halil Umut Meler, sarı lacivertli kulübün çalıştırıcısı Emre Belözoğlu’nu suçlayan açıklamalarda bulunmuş olayları Emre Belözoğlu’nun provoke ettiğini birçok kişinin sonrasında kendisinden özür dilerken Belözoğlu’nun özür dilemediğini iddia etmişti. Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu ise Meler’in yönelttiği suçlamalar sonrası tesislerde gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, provoke iddialarını redderek, soyunma odası koridorlarında Meler’den defalarca özür dilediğini savunmuştu.

Emre Belözoğlu ‘Seçil Erzan’ sessizliğini bozdu: Olayı ben çıkardım ortaya

PFDK’dan Faruk Koca ve Ankaragücü’ne ceza! Yumrukçu başkan ömür boyu men edildi

Kaynak: TELE1