Pendikspor’dan maçın hakemi Volkan Bayarslan’a sert tepki: Utandık

Yayın tarihi: 3 Aralık 2023 Pazar 12:10 am - Güncelleme: 3 Aralık 2023 Pazar 12:10 am

Galatasaray‘a 2-0 yenilen Pendikspor, maçın hakemi Volkan Bayarslan’a tepki gösterdi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Maalesef çalamadığı pozisyonları gördüğünü maç sonunda itiraf eden bu hakemin düştüğü duruma üzüldük, hatta utandık” denildi.

Süper Lig 14. haftasında Pendikspor, Galatasaray’a 2-0 yenildikleri maçın ardından maçın hakemi Volkan Bayarslan’ın verdiği kararlara tepki gösterdi. Maçın hakeminin verdiği kararların adaletsiz olduğuna dikkat çeken Pendikspor Kulübü, “Maalesef çalamadığı pozisyonları gördüğünü maç sonunda itiraf eden bu hakemin düştüğü duruma üzüldük, hatta utandık.” ifadelerine yer verdi.

Pendikspor’un açıklaması, şöyle:

“Bu akşam Türk futbolu adına kara gecelerden birini yaşadık. Tüm ülkenin gözleri önünde bir Türk hakeminin düştüğü acizlik; ülkesine, değerlerine ve ülke futboluna olan Pendikspor camiası adına utançla izledik.”

Pendikspor-Galatasaray maçında elektrik krizi! Stat karanlığa gömüldü

“MAÇ SONUNDA İTİRAF EDEN…”

“Maç boyunca tüm takdir haklarını rakibimizden yana kullan, iki net penaltımızı vermeyen, düdük çalmaktan adeta korkan bir hakem yönetimi vardı. Maalesef çalamadığı pozisyonları gördüğünü maç sonunda itiraf eden bu hakemin düştüğü duruma üzüldük, hatta utandık.”

“AYNI HAKEM TARAFINDAN YÖNETİM REZALETİ”

“Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor maçında yaşadığımız hakem faciasının anısı daha tazeyken, aynı hakem tarafından yine bir yönetim rezaleti yaşadık. Her yönettiği Pendikspor maçında skandal kararlara imza atan Volkan Bayarslan’ın amacının ne olduğunun cevabını Merkez Hakem Kurulu’ndan bekliyoruz.”

“Bu tip hakem acziyetlerini, hatalarını gidermek adına bütün dünyada uygulanan VAR sisteminin ülkemizde de ivedilikle uygulanması gerekmektedir. Türk futbolunun marka değerini yükseltecek tegane faktör saha içinde adaletin sağlanmasıdır.”

Galatasaray ikinci yarı coştu!

Kaynak: TELE1