Maç bitti tartışmalar devam etti! Dzeko-Icardi gerginliği saha dışına taştı

Yayın tarihi: 25 Aralık 2023 Pazartesi 10:45 am - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 10:51 am

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Edin Dzeko, Galatasaray‘ın göz altı moraran Mauro Icardi‘nin fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun paylaşımına yorum yapan Dzeko, “Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram’a koydular, penaltı için ağlıyorlar” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 18’inci haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı sahasında ağırladı. Gol sesi çıkmayan derbi 0-0 eşitlikle tamamlandı ancak karşılaşmanın yankıları maç bitiminde devam etti.

DZEKO-ICARDİ GERGİNLİĞİ

Maçta iki takımın golcüsü Mauro Icardi ile Edin Dzeko arasındaki gerginlik ise dikkat çekti. Bir pozisyonun ardından karşı karşıya gelen ikilinin görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

GALATASARAY’DAN ICARDİ PAYLAŞIMI

Galatasaray, maçın ardından golcüsü Mauro Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak “Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır” açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE’DEN YANIT

Fenerbahçe’den ise Galatasaray’ın paylaşımına jet hızında yanıt geldi. Sarı lacivertli ekipten yapılan açıklamada, “Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine” ifadelerine yer verildi.

DZEKO: PENALTI İÇİN AĞLIYORLAR

Sosyal medyada gündem olan Icardi paylaşımını alıntılayan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’ya Fenerbahçe’nin golcüsü Edin Dzeko’dan yanıt geldi. Galatasaray’ın bu fotoğrafla algı yarattığını savunan Dzeko, “Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram’a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin” dedi.

Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde sinirler gerildi! Dzeko ve Icardi arasında tartışma

Kaynak: TELE1