Ludogorets maçı öncesi Fenerbahçe’de Emre Mor gelişmesi!

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 4:14 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 4:14 pm

Fenerbahçe‘de uzun süredir takımdan ayrı çalışan Emre Mor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Ludogorets Razgrad maçının hazırlıklarında takımla birlikte çalışmaya başladı.

Süper Lig’de kayıpsız devam eden Fenerbahçe rotayı UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirdi. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Ludogorets Razgrad maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de uzun süredir takımdan ayrı çalışan Emre Mor, takımla çalışmalara başladı.

H Grubu üçüncü hafta maçında Perşembe günü Bulgaristan ekibi Ludogorets’i konuk edecek olan sarı-lacivertliler Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda Hatayspor maçının ilk 11’inde yer alan oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maçlarla sona erdi.

Fenerbahçe Hatay’ı da rahat geçti! İsmail Kartal’dan yeni rekor

EMRE MOR TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Sarı-lacivertlilerde Temmuz ayından bu yana sakat olan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Emre Mor da uzun bir aradan sonra takımlara çalışmalara katıldı. Bu sezon Fenerbahçe formasını yalnızca 1 maçta 11 dakika terleten 26 yaşındaki oyuncunun yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.

Emre Mor Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 42 maça çıkarken 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe’nin rakibinde toplu istifa! Tarihi hezimet ne hoca bıraktı ne yönetim