Emre Mor Fenerbahçe’den ayrılıyor

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2023 Perşembe 2:20 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe 2:20 pm

Yapılan transferler sonrasında forma şansı bulması daha da zorlaşan Emre Mor Fenerbahçe’den ayrılmak üzere. Ayrıca İsmail Kartal’da planlarında Emre Mor’u düşünmediği belirtildi.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin yaptığı yıldız transfer nedeni ile takımda forma şansı bulma ihtimali azalan Emre Mor hakkında teknik direktör İsmail Kartal kararını verdi.

İSMAİL KARTAL, EMRE MOR’U KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe’ye katılan milli oyuncu Emre Mor, teknik direktör İsmail Kartal’ın planlarında yer almıyor. Deneyimli teknik adam, Emre Mor ile yaptığı görüşmede açık bir şekilde kendisinin planlarına dahil olmadığını oyuncuya iletti.

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

İsmail Kartal’la yaptığı görüşmenin ardından 26 yaşındaki oyuncu da kulüp planlarında düşünülmediği için takımdan ayrılmaya sıcak baktığını teknik direktörüne iletti.

PREMIER LİG VE SERİE A’DAN TALİPLERİ VAR

Emre Mor için İngiltere Premier Ligi ve İtalya Serie A’dan teklifler olduğu belirtildi. Yetenekli oyuncu menajeri ile yaptığı görüşmede aktif olarak görüştüğü kulüpler ile hızlı bir şekilde durumunu netleştirmesini istedi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Milli oyuncu Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 42 maça çıkarken 6 gol atma başarısı gösterirken takım arkadaşlarını 3 kez de gol pası verdi.