Lords of the Fallen’ın yeni videosu yayınlandı

Yayın tarihi: 4 Eylül 2023 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 1 Eylül 2023 Cuma 8:19 pm

Souls türünü sevenler için alternatif bir oyun olacak Lords of the Fallen’ın yeni videosu yayınlandı. Oynanışı detaylarıyla gösteren videoda boss dövüşü de yer alıyor.

Lords of the Fallen geçtiğimiz günlerde gold oldu. Daha açıklayıcı olursak oyun bitti ve çıkışa hazır hale geldi. 13 Ekim’de PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında oyuncularla buluşacak. Lords of the Fallen’ın çıkışına biraz daha vakit varken, yapımla ilgili daha fazla içerik de paylaşılıyor. Gamespot sitesi kısa süre önce oyundan 14 dakikalık oynanış videosu yayınladı.

Videodaki oynanışa göz atacak olursak, en başta sayıca fazla ancak zayıf düşmanlar yer alıyor. Karakter ilerledikçe daha tehlikeli ve hasar oranı yüksek düşmanlarla kapışıyor. Video karakterin Umbral dünyasına geçmesi ve boss dövüşüyle bitiyor.

Oyuncular Lords of the Fallen’da Adyr isimli iblis tanrının yeniden dirilmesini durdurmaya çalışıyor. Yapımın en dikkat çekici yanı iki farklı dünyaya sahip olması. Axiom ve Umbral isminde iki diyar var. Axiom yaşayanların, Umbral ise ölülerin dünyası.

İlginizi çekebilir: Lords of the Fallen’dan 18 dakikalık oynanış videosu geldi

Oyuncular büyülü fenerle iki dünya arasında geçiş yapabilecek. Mesela Axiom’da kapalı olan bir yere, Umbral’da gidebilecekler. Karakter öldüğünde Umbral’da uyanacak, Axiom’a dönmek ve tecrübe puanlarını geri almaya çalışacak. Eğer kullanıcılar Axiom’a geri dönemeden Umbral’da ölürse, son kayıt noktasından başlayacaklar ve harcanmamış tecrübe puanlarını da kaybedecekler.

 

Lords of the Fallen’da kayıt noktaları çok az olacak, fakat Hexworks Umbral’da canavarlardan toplanan malzemelerle oyuncuların kendi kayıt noktalarını oluşturabileceğini söylüyor.

Oyun kesintisiz co-op desteğine de sahip olacak. Oyuncular vestiges olarak bilinen noktalarda arkadaşlarını veya rastgele başka bir oyuncuyu çağırıp, co-op oynayabilecek. Kullanıcılar oyundan çıkana kadar co-op modunda oynamaya devam edecek.

Threads’e arama özelliği ekleniyor