Liderlerden Millet İttifakı toplantısı sonrası ortak irade vurgusu

Yayın tarihi: 2 Mart 2023 Perşembe 10:23 pm - Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe 11:42 pm

Millet İttifakı toplantısı sonrası Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ortak irade vurgulu paylaşımlar geldi.

Millet İttifakı’nın Saadet Partisi ev sahipliğinde cumhurbaşkanı adayı gündemiyle gerçekleşen 12. toplantısının ardından liderlerden “ortak irade” vurgulu sosyal medya paylaşımları geldi.

Liderlerin paylaşımları şu şekilde:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak anlayışa ulaştık. Bu süreci ilk günden bugüne büyük bir gayretle yürüten başta ev sahibimiz Sn. @T_Karamollaoglu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: “Aziz Memleketimizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı, “devlet” olma bilinci ve kazanmak inancı ile ortak bir iradeye sahibiz.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Ülkemiz için hayırlı olsun. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın @T_Karamollaoglu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.

CHP ve İYİ Parti kurmaylarına tweet yasağı!