Lale Mansur’dan TELE1’e karartma tepkisi: Karşılarında söz söyleyen kimseyi istemiyorlar

Yayın tarihi: 22 Ekim 2022 Cumartesi 1:23 pm - Güncelleme: 22 Ekim 2022 Cumartesi 3:29 pm

Oyuncu Lale Mansur, RTÜK’ün TELE1’e üç günlük ekran karartma cezası vermesini “Korkunç” olarak niteledikten sonra, “Karşılarında söz söyleyen kimseyi istemiyorlar” dedi.

TELE1 ekranlarında Nilüfer Bıyıklı’nın sunduğu Başka Sohbetler isimli programın bu haftaki konuğu Oyuncu Lale Mansur oldu.

RTÜK’ün TELE1’e üç gün ekran karartma cezası vermesine tepki gösteren Lale Mansur, kararı “korkunç” olarak niteledi. Lale Mansur, “Sera Kadıgil çok doğru şeyler söyleyen bir kadın. Kanalı kapatmak için bir bahane bu. O olmasaydı başka bir şey bulacaklardı. Çünkü O’nların karşısında söz söyleyen kimseyi istemiyorlar” dedi.

ERDOĞAN’A “KADER” TEPKİSİ

Lale Mansur, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın Amasra’daki maden faciası hakkında kullandığı “kader planı” ifadesine de tepki gösterdi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyunda tartışmalara da konu olan koruma sayısının fazlalığına değinen Mansur, “41 kişinin ölümüne de ‘Kaderdir bu tekrar olacak’ demek, artık benim aklım durdu. Madem hiçbir önleme gerek yok, bu kader. Buna inanıyorsunuz. Hiçbir önlem almaya gerek yok, sorumluluk yok. Hiçbir şey yok. Peki tamam iyi. E o zaman bu kadar korumaya ne gerek var madem kader? O kadar konvoya ne kadar var madem kader? Ve inandığınızı iddia ediyorsunuz. Gereksiz o zaman bunlar. Kader diyelim geçelim başımıza ne gelirse gelsin. Hiçbir önlem almayalım” şeklinde konuştu.

TV DİZİLERİNİN UZUNLUĞUNU ELEŞTİRDİ

Lale Mansur ayrıca meslek örgütlerinin ve kamuoyunun tepkisini çeken televizyon dizilerinin sürelerinin uzunluğuna değindi.

Mansur, “Her hafta bir film çekiyorlar. Korkunç bir şey bu gerçekten. Tabi (süre) dolmadığı için yetmiyor. O, ona bakıyor. Birlikte kuşları seyrediyorlar. Kirpiğinden bilmem ne ay ışığı, onun gölgesinden zımbırtı. Bas müziği yani korkunç” ifadelerini kullandı.