Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 3:33 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 5:43 pm

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşlar Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini sorguluyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyesini kimler alabilir? Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar? Emekli vatandaşlar son günlerde arama motorlarında bu soruların cevaplarını öğrenmek için arama yapıyor. Kurban Bayramı ikramiyesiyle ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

12 milyonun üzerinde emekli Kurban bayramında yatacak olan bin TL’lik ikramiyeleri için geri sayıma başladı. 11 Ağustos’ta başlayacak Kurban Bayramı ikramiyesinin Ağustos’un ilk haftasında yatması bekleniyor.

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman alınacak?

Kurban Bayramı ikramiyesinin ne yatacağına ilişkin resmi bir açıklama olmamakla beraber Kurban Bayramı ikramiyesinin Ağustos’un ilk haftasında yatması bekleniyor.

Kurban Bayramı ikramiyesini kimler alabilir?

SGK’dan emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödenir. Ayrıca Kurumdan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri bayram ikramiyesi alabilir.

Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar?

Geçen yıl yürürlüğe konulan bayram ikramiyeleri yine bin TL olarak yatacak.

Kurban Bayramı ne zaman? 2019 Kurban Bayramı tatil günleri belli oldu mu? Kurban Bayramı 9 gün mü?