Köpeğe hortum, sandalye ve kürekle saldıran caninin bahanesi ‘araba’ oldu

Yayın tarihi: 17 Mart 2024 Pazar 3:39 pm - Güncelleme: 17 Mart 2024 Pazar 3:40 pm

İzmir’de eline aldığı hortum, sandalye ve kürekle acımasızca savunmasız köpeğe saldıran M.K. ve olay anında kendisine müdahale edemeyen iş yeri çalışanı adliyeye sevk edildi. Caninin ifadesinde köpeğin aracına zarar verdiğini söylediği öğrenildi.

İzmir’in Urla ilçesinde, evinin yakınında bulunan araç lastik tamiri yapan komşu iş yerine gelen M.K. isimli kişi, eline aldığı hortumla iş yeri önünde zincirle bağlı olan köpeğe vurmaya başladı. Acımasız şahıs defalarca köpeğe hortumla vururken, hayvan can havliyle zincirinin uzadığı mesafece kendisinden kaçmaya çalıştı. Hırsını alamayan saldırgan, etrafta bulunan bir motosikleti de devirdikten sonra hortumla vurduğu köpeğin daha sonra başına bir demirle, akabinde ise eline aldığı kürekle vurdu.

M.K.’nin köpeğe saldırdığı anlarda yanında bulunan iş yeri çalışanı çocuğun ise korktuğu için şahsa müdahale edemediği ileri sürüldü. Köpeğin sahibi saldırgandan şikayetçi oldu.

ARACINA ZARAR VERMİŞ!

Öte yandan, M.K.’nin köpeğe saldırdığı anlara ait güvenlik kamerası görüntülerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki yağarken, başlatılan soruşturma sonucunda saldırgan M.K. ve olay anında kendisine müdahale edemeyen iş yeri çalışanı jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde, aracına zarar verdiği için köpeğe saldırdığını söylediği öğrenilen M.K. ve iş yeri çalışanı şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

-İHA

Böyle canilik görülmedi! Köpeğe hortum, sandalye ve kürekle saldırdı

Kaynak: İHA