Kızıyla gezmeye çıkmıştı! Öğretmen anne ve 15 yaşındaki Yağmur Taksim’de hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 1:53 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 1:53 pm

Taksim’in en işlek bölgesi İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Yağmur Uçar’ın lise ikinci sınıf öğrencisi olduğu ve olay günü annesi Arzu Özsoy ile birlikte gezmeye çıktığı öğrenildi. Yağmur’un dedesi Mehmet Özsoy, Bakırköy’de yaşadıkları evlerinin önünde taziyeleri kabul etti.

Taksim’de dün bombalı terör saldırı gerçekleşti. Saldırıda 9 yaşındaki Ecrin ve 15 yaşındaki Yağmur’un da aralarında olduğu 6 kişi hayatını kaybetti.

Patlama sonrası şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kamerada kaçtığı görülen şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin gözaltına alındığı anlara ait görüntüler de paylaşıldı. Öte yandan saldırının faili olan kadının Suriye uyruklu Ahlam Albashir olduğu da açıklandı.

Suriye uyruklu Ahlam Albashır’ın yapılan sorgusunda, PKK terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlip üzerinden Türkiye’ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını söylediği öğrenildi.

ANNESİYLE GEZMEYE ÇIKMIŞTI

Terör saldırısında hayatını kaybedenlerden 15 yaşındaki Yağmur Uçar’ın annesi Arzu Özoy ile birlikte gezmeye çıktığı öğrenildi. Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar için dedesi Mehmet Özsoy, Bakırköy’de yaşadıkları evlerinin önünde taziyeleri kabul etti.

Terör saldırısında kızını kaybeden oyuncu Nurettin Ucar’dan yürek burkan paylaşım