Kızına ‘fotoğrafla şantaj yapan’ sevgilisini öldürdü

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:57 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2024 Perşembe 1:47 pm

Adana’da sokakta tartıştığı Arda Demirci’yi av tüfeğiyle öldüren Mehmet Akkel tutuklandı. Akkel’in, Demirci’yi ayrılmak isteyen kızına şantaja yaptığı  için öldürdüğü iddia edildi.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi’nde İ.A., aynı mahallede oturan sevgilisi Arda Demirci’den bir süre önce ayrılmak istediğini söyledi. Çift arasında başlayan husumet nedeniyle çıkan kavgada İ.A.’nın babası Mehmet Akkel, evden aldığı av tüfeğiyle Demirci’ye ateş açtı. Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Demirci yere yığılırken, şüpheli ise kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Demirci, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Akkel ise cinayette kullandığı tüfekle polise teslim oldu.

‘BENİ TERK EDERSEN, SENİ REZİL EDERİM’

Genç kızın, ayrılmak istemesi üzerine Demirci’nin, durumu kabullenemeyip “Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim” diyerek şantaj yaptığı, husumetin de bu nedenle başladığı ortaya çıktı.

İ.A.’nın durumu ailesine anlatması üzerine annesi M.A. ile babası Mehmet Akkel’in, Demirci ile görüşerek, kızını rahat bırakmasını istediği belirtildi. Demirci’nin ise bu teklifi reddedip, şantajını sürdürdüğü öne sürüldü.

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Mehmet Akkel, ifadesinde “Bizi küfrederek evinden kovdu. Eve geldiğimde sinirim çok bozulmuştu. Kafamı dağıtmak için maç izlemek istedim. O sırada sokaktan geçerken, evimin önünde durup bize yönelik küfretti. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle olmasaydı” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Akkel, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Sinan Ateş’in katilini İstanbul’a kaçıran Audi aracı daha önce kimin kullandığı ortaya çıktı

Osman Kavala’dan yeniden yargılama çıkışı

Özgür Özel CHP’yi alarma geçirdi! Gözününüz yaşına bakmam

Kaynak: DHA