‘Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’inden dikkat çeken itiraf! “Gerçekte Kıvılcım gibi bir kadınla beraber olamam”

Yayın tarihi: 9 Ekim 2023 Pazartesi 3:11 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi 3:11 pm

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, “Normal hayatta Kıvılcım gibi bu kadar keskin duruşu olan bir kadınla beraber olamam” dedi.

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncuları Evrim Alasya ve Barış Kılıç, Show TV Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

“SAKİNLEŞTİRİCİ İÇEREK OYNADIM”

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin ilk sezonunun final sahnesinde Ömer (Barış Kılıç) ve Kıvılcım (Evrim Alasya) karakterlerinin geçirdiği trafik kazası sosyal medyada gündem olmuştu. O sahnenin kamera arkasıyla ilgili konuşan Evrim Alasya, “Sahne zordu, sakinleştirici içerek oynadım. İlk defa böyle bir sahne çektim. Emin olamadım başıma gelecek olanlara… Gerginliğim o sahnede ekranlara da yansımış” dedi.

“İNSAN OLARAK BU KADAR MÜKEMMEL BİR ERKEĞİN GERÇEKTE YAŞIYOR OLMASI MÜMKÜN”

Barış Kılıç’ın canlandırdığı karaktere yapılan ‘ideal erkek’ yorumları hakkında da konuşan Alasya, “İnsan olarak bu kadar mükemmel bir erkeğin gerçekte yaşıyor olması mümkün. Senaristimiz Melis hanıma (Melis Civelek) sorduğumda, ‘Var ki yazıyorum’ demişti” ifadesini kullandı.

“ÖMER’E BİR HATA YAPTIRACAKLAR”

İki oyuncu, Ömür Sabuncuoğlu’nun Ömer-Kıvılcım çiftinin akıbetinin ne olacağını sorusuna “Ömer’e bir hata yaptıracaklar” yorumunu yaptı.

“BU KADAR KESKİN DURUŞU OLAN BİR KADINLA BERABER OLAMAM”

Dizide Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin dik duruşu da sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Evrim Alasya, Kıvılcım karakterini denge unsuru olarak tanımlarken, Barış Kılıç ise “Ben normal hayatta bu kadar keskin duruşu olan bir kadınla beraber olamam” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i de bu kadarını beklemiyordu! Tokatlama sitesi açıldı