Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sonrası Millet İttifakı liderlerinden ilk paylaşımlar!

Yayın tarihi: 6 Mart 2023 Pazartesi 11:43 pm - Güncelleme: 7 Mart 2023 Salı 1:11 am

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklamasının ardından ittifaktaki partilerin liderlerinden peşpeşe mesajlar geldi.

Millet İttifakı bugün Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ittifakın adayı olarak duyurdu.

‘Millet’in adayı Kemal Kılıçdaroğlu

“MİLLETİMİZİN İRADESİYLE TARİH YAZACAĞIZ”

İYİ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, duyuru sonrası ilk mesajında “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…” diye yazarak, İmamoğlu ve Yavaş’ın da yer aldığı fotoğrafları paylaştı.

“ORTAK ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel karamollaoğlu paylaşımında, “Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!” dedi.

 

“TÜRKİYE İÇİN ŞİMDİ KENETLENME VAKTİ”

DEVA Lideri Ali Babacan ise, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız” ifadelerini kullandı.

 

“BU ZAFERİN KAYBEDENİ OLMAYACAK”

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu da bir paylaşımda bulunarak, “Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olsun. Hep birlikte kazanacağız, bu zaferin kaybedeni olmayacak” şeklinde konuştu.

“VATANIMIZI MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Demokrat Partisi Lideri Gültekin Uysal da Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bizim gayretimiz, ülkenin gençleri doğdukları topraklarda doyabilsin, hayal kurabilsin, çocuklarımız borçsuz doğabilsin, milletimiz korkusuz yaşayabilsin, herkes konuşabilsin, bu topraklar yeniden bereketlensin, esnafı çiftçisi üretebilsin… Bizim derdimiz, kendi kaderlerini milletin kaderi ile aynileştirenlere karşı, bir kez daha milletimiz kendi kaderine hakim olabilsin… Ve dolayısıyla adayımız, demokrasi, adayımız cumhuriyet, adayımız adalet, adayımız hürriyet. Bizim adayımız bir kişi değil millet.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun”