Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt: YSK haksızlığın, hukuksuzluğun, vicdansızlığın adresi oldu!

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2019 Çarşamba 10:04 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2019 Çarşamba 10:32 pm

YSK‘nın Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı açıklamada “Hakimlerin verdikleri kararlar nedeniyle kişisel olarak hedef gösterilmesi ve itibarsızlaştırılması kabul edilemez” demesinin ardından Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi. CHP Lideri, “YSK; haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın adresi oldu” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YSK’nın sözlerine yönelik yaptığı açıklamada: “Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli olan YSK; haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın adresi oldu. Onlar hakim sıfatlarının arkasına saklanarak demokrasiyi, adaleti, hakkı gasp edemezler” dedi.

YSK’dan flaş açıklama: “Baskı, yıldırma, iftira, hakaret ve tehdit…”

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: “YSK’nın yedi üyesi hakim sıfatları dururken demokrasiyi katletmeye kalkıştılar. Elbette karşılarında duracağız, susmayacağız. Hakkı, hukuku, adaleti ve vicdanı savunacağız. Onlardan korkmayacağız, yılmayacağız!”.

Ekrem İmamoğlu’ndan 23 Haziran çağrısı

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı twetler:

Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli olan YSK; haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın adresi oldu. Onlar hakim sıfatlarının arkasına saklanarak demokrasiyi, adaleti, hakkı gasp edemezler.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) 8 Mayıs 2019

İBB’de, işten çıkarmalar başladı!