Kılıçdaroğlu Konya’da izdihamdan yürüyemedi! Araç önünde konuşmak zorunda kaldı

Yayın tarihi: 28 Mart 2023 Salı 4:30 pm - Güncelleme: 28 Mart 2023 Salı 7:13 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Ereğli’de kendisini görmek için gelen vatandaşların oluşturduğu izdiham nedeniyle esnaf ziyaretini ertelemek zorunda kaldı. Yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Biz, birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe kucaklaşacağız. Kini ve öfkeyi tamamen atacağız. Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğiz. Başı açık, başı kapalı, esnaf, çiftçi, sanayici; hangi alanda olursa olsun bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız” dedi.

Konya Ereğli’de bugün esnaf ziyaretine giden Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

Kendisini görmek için bir araya gelen kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“BÜTÜN GENÇ ARKADAŞLARIMDAN SÖZ ALDIM. SANDIĞA GİDECEĞİZ, OYUMUZU KULLANACAĞIZ”

“Öncelikle bütün esnaf arkadaşlarıma selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. Esnaf arkadaşlarımı bu kalabalıkta ziyaret etme şansım yok. Çünkü kalabalığız, onlara zarar vermek istemiyorum. Bütün genç arkadaşlarımdan söz aldım. Sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. Otoriter yönetimi, demokratik yollarla yolcu edeceğiz. Hep birlikte yapacağız bunu.

“BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ”

“Biz, birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe kucaklaşacağız. Kini ve öfkeyi tamamen atacağız. Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğiz. Başı açık, başı kapalı, esnaf, çiftçi, sanayici; hangi alanda olursa olsun bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Alın teri kadar değerli bir şey yok. Alın terini baş ucuna getireceğiz, baş ucuna koyacağız.”

Kılıçdaroğlu ile İnce bir araya gelecek

HAVADAN ÇEKİM KALABALIĞI GÖZLERÖNÜNE SERDİ

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Konya’da yurttaşların büyük ilgisi bir binanın balkonundan yapılan çekimle daha net görüntü.