Kılıçdaroğlu ile İnce bir araya gelecek

Yayın tarihi: 28 Mart 2023 Salı 3:40 pm - Güncelleme: 28 Mart 2023 Salı 3:43 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın bir araya gelmesi bekleniyor.

Türkiye, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlere odaklandı. Seçim öncesinde 100 bin imzayı toplayan adaylar, imza sürecinin tamamlanmasıyla birlikte dün netlik kesinleşti. Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce ve Sinan Oğan, seçimde aday olmaya hak kazanan isimler oldu.

“YARIN BÜYÜK OLASILIKLA GÖRÜŞECEĞİZ”

İnce’nin aday olmasının ardından gözler Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi. Her partiyle olduğu gibi Muharrem İnce ile de görüşeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu’nun yarın İnce ile bir araya gelmesi bekleniyor. Medyascope’dan Ruşen Çakır’a konuşan Kılıçdaroğlu, “Görüşme talebi bizden gitti. Yarın büyük olasılıklıkla görüşeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre, 30 Mart Perşembe gününe kadar itirazlar devam edecek, 31 Mart Cuma günü ise kesin aday listesi Resmi Gazete’de yayımlanacak.

Bu nedenle, eğer Muharrem İnce 30 Mart mesai bitimine kadar adaylıktan çekilmezse, 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimdeki cumhurbaşkanlığı oy pusulasında ismi yer alacak.

Beşli çetenin ‘Kılıçdaroğlu’na karşı operasyon buluşması’ yazısına erişim engeli