Kerimcan Durmaz yeni şarkısının tanıtımını iddialara yanıt vererek yaptı

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2023 Salı 2:18 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 2:19 pm

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, Muhammed Yakut’un kendisi hakkındaki iddialara isyan ederek yeni şarkısını tanıtımını yaptı.

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, bir süredir sosyal medyadan videolar yayınlayan ve suç örgütü lideri Sedat Peker’in eski dostu olduğu belirtilen Muhammed Yakut’un hakkında ortaya attığı iddialara yanıt verdi.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada yeni şarkısı ‘Bedel’i tanıtan Durmaz şu ifadeleri kullandı:

“İki gündür çok büyük bir heyecan ve özveri ile yeni şarkımın klibinin çekimleriyle ilgileniyordum ve önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım için de çok mutluyum. Geçtiğimiz gün çıkan asılsız haberler ben de sosyal medyada görünce güldüm, eğlendim geçtim fakat hiçbir somut belge sunulmadan, sadece fotoğrafım paylaşılarak çirkin bir iftira ile karşı karşıya kaldım…

Sevdiği işi yapan, sorumlulukları olan, kendi halinde, ailesiyle, sevdikleriyle işinde gücünde vergisini veren bir vatandaşım, böyle de kalmak istiyorum. Benim adımı kötü emellerinize dahil etmeyin lütfen! Ben de insanım ve yoruldum, günah keçisi seçilmekten de çok sıkıldım artık… Bu noktaya gelebilmek için çok fazla bedel ödedim. Artık yeter! Haa bu arada yeni şarkımın adı “BEDEL” 🙂 ”

Kerimcan Durmaz’ı görenler tanıyamadı